ΑΕΚ

Εκτός ο Γιόχανσον με Σεντ-Ετιέν

Εκτός ο Γιόχανσον με Σεντ-Ετιέν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Γιάκομπ Γιόχανσον στην 18αδα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τη Σεντ-Ετιέν, καθώς ο Σουηδός ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Η ενδεκάδα του Τιμούρ Κετσπάγια για τη ρεβάνς με τη γαλλική ομάδα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Σεντ-Ετιέν στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς του 0-0 επί γαλλικού εδάφους, με τον Σουηδό μέσο της Ένωσης, Γιάκομπ Γιόχανσον, να μένει εκτός 18αδας καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Μπορεί μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Γιάκομπ Γιόχανσον να το πάλεψε προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα με την γαστρεντερίτιδα. Αλλά οι δυνάμεις του, τον πρόδωσαν. Ο οργανισμός του ήταν εξαιρετικά εξασθενημένος και ο Τιμούρ Κετσπάγια υποχρεώθηκε να τον αφήσει εκτός 18αδας.

Την θέση του στο αρχικό σχήμα, δεν πήρε ούτε ο Γαλανόπουλος, ούτε ο Τζανετόπουλος, αλλά ο πιο έμπειρος Λαμπρόπουλος. Έστω και αν δεν είναι καθαρόαιμο αμυντικό χαφ. Κατά τα άλλα, ο Τάσος Μπακασέτας ήταν η επιλογή του Κετσπάγια την κορυφή της επίθεσης, μ' όλες τις άλλες θέσεις, ίδιες με το ματς στο "Ζοφρουά Γκισάρ". Δηλαδή ο Μπαρμπόσα και ο Βάργκας θα είναι στα δυο άκρα της επίθεσης και ο Μάνταλος σε ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Σιμόες θα είναι το δεύτερο αμυντικό χαφ, ο Ντίντακ με τον Γκάλο στα δυο άκρα της άμυνας, ο Τσιγκρίνσκι με τον Κολοβέτσιο τα δυο στόπερ και ο Ανέστης κάτω από τα δοκάρια.

Αναλυτικά οι 11 που παρατάσσει ο Τιμούρ Κετσπάγια: Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Βάργκας, Μπακασέτας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ