ΑΕΚ

Εκτός δράσης για τουλάχιστον 1,5 μήνα ο Τσιγκρίνσκι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τρεις ώρες κράτησε η επέμβαση στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Απόλυτα ικανοποιημένο το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, με το διάστημα αποθεραπείας του να υπολογίζεται σε οχτώ εβδομάδες.

Συντριπτικό ήταν το κάταγμα στο χέρι του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Και ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ Λάκης Νικολάου αλλά και ο γιατρός της ομάδας, Αλκης Καλλιακμάνης, χρειάστηκαν να κρατήσουν τον Ουκρανό στόπερ για τρεις ώρες στο χειρουργείο.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς και μάλιστα υπήρξε απόλυτη ικανοποίηση στο ιατρικό τιμ. "Πήγαμε πολύ καλά, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και το σημαντικό είναι ότι σε δέκα με δεκαπέντε μέρες ο ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να αρχίσει να γυμνάζεται. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επιστρέψει και πάλι δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους", τόνισε ο Λάκης Νικολάου.

Πάντως η απουσία του Τσιγκρίνσκι από την αγωνιστική δράση, αναμένεται να αγγίξει τους δυο μήνες. Ο Ουκρανός στόπερ, που αύριο (03/03) παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, θα βγάλει σε περίπου 10 μέρες τα ράμματα και θα μπορέσει να ξεκινήσει προπονήσεις. Σε περίπου έξι εβδομάδες θα τσεκαριστεί πόσο καλά έχει γίνει η "πόρωση" του κατάγματος, κατά την ιατρική ορολογία και σε οκτώ εβδομάδες αναμένεται να είναι πανέτοιμος για να μπει ξανά στην αγωνιστική δράση. Βεβαίως ο Τσιγκρίνσκι είναι αποφασισμένος να επιστρέψει ακόμα νωρίτερα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ