ΑΕΚ

Εκτός αποστολής Αλμέιδα και Ροντρίγκες

Εκτός αποστολής Αλμέιδα και Ροντρίγκες
Αλμέιδα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια άφησε και τον Πορτογάλο φορ και τον Αργεντινό εξτρέμ, εκτός μάχης για το ματς με τη Σεντ Ετιέν στη Γαλλία.

Μόνο τους απολύτως ετοιμοπόλεμους αποφάσισε να επιλέξει ο Τιμούρ Κετσπάγια στην αποστολή της ΑΕΚ, που αύριο (27/8) θα αναχωρήσει για την Γαλλία για το πρώτο ματς με την Σεντ Ετιέν. Γι αυτό και αποφάσισε ο Γεωργιανός τεχνικός να αφήσει στην Αθήνα και τον Ούγκο Αλμέιδα και τον Πατρίσιο Ροντρίγκες.

Αμφότεροι ήταν δεδομένο πως ήθελαν ακόμα δρόμο, μέχρι να βρουν τον ρυθμό τους και να φτάσουν στο 100% της ετοιμότητας τους. Όμως ο Αλμέιδα έπαιζε και στα "διπλά", ενώ ο Κετσπάγια τον είχε δοκιμάσει ακόμα και στην ομάδα των βασικών. Τελικά ο τεχνικός της ΑΕΚ έκρινε πως ο Πορτογάλος φορ, οπως και ο Ροντρίγκες, είναι ακόμα ανέτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι, όπως αυτό με τη Σεντ Ετιέν στη Γαλλία. Τόσο ο Αλμέιδα όσο και ο Αργεντινός εξτρέμ, θα μείνουν Αθήνα και θα κάνουν προπονήσεις με τον δεύτερο γυμναστή, Παναγιώτη Βούλγαρη.

Ενώ η αποστολή που θα ταξιδέψει για το Σεντ Ετιέν αποτελείται από τους: Ανέστη, Μπάρκα, Κολοβέτσιο, Τσιγκρινσκι, Λαμπρόπουλο, Ντίντακ, Μπακάκη, Ντίας, Γκάλο, Μπαρμπόζα, Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλα, Μάνταλο, Βάργκας, Γαλανόπουλο, Τζανετόπουλο, Αραβίδη, Πέκχαρτ και Μπακασέτα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ