ΑΕΚ

Έκτακτη σύσκεψη για την Αγιά Σοφιά

Έκτακτη σύσκεψη για την Αγιά Σοφιά
Μελισσανίδης INTIME SPORTS

Τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την εξέταση του φακέλου της Αγιάς Σοφιάς θέλει να μάθει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος θα έχει σήμερα συνάντηση με τους συνεργάτες του.

Σε εγρήγορση βρίσκονται στην ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους να βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία τόσο με το ΥΠΕΚΑ όσο και με τη ΔΟΚΚ έτσι ώστε να λύνονται άμεσα όλα τα ζητήματα που προκύπτουν, να ολοκληρωθεί η εξέταση του φακέλου της "Ένωσης" και να μπορέσει να λάβει την πολυπόθητη οικοδομική άδεια, που θα της ανοίξει το δρόμο για την έναρξη των εργασιών της Αγιάς Σοφιάς.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που επιβλέπει τις διαδικασίες, έχει ζητήσει σήμερα συνάντηση με τους συνεργάτες του, έτσι ώστε να ενημερωθεί αναφορικά με τις εξελίξεις γύρω από το γήπεδο, ραντεβού το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του.

Στην "Ένωση" περιμένουν μέχρι το τέλος του μήνα να έχει τελειώσει το θέμα με την άδεια και γι’ αυτόν τον λόγο, όσοι ασχολούνται με το πρότζεκτ είναι επί 24ώρου βάσεως στο... πόδι έτσι ώστε ότι και να προκύψει να βρεθεί λύση άμεσα και να μη χαθεί δευτερόλεπτο.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ