ΑΕΚ

Συναντήθηκαν Μελισσανίδης και οπαδοί

Συναντήθηκαν Μελισσανίδης και οπαδοί

Εκπρόσωποι των κλαμπ της Original και Πειρατών του Ονείρου βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Δημήτρη Μελισσανίδη με σκοπό να τον πείσουν για την επανένταξη του με τα κοινά της ΑΕΚ. Τελικά το ραντεβού έγινε σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων όπου πήγε να δειπνήσει ο άλλοτε ιδιοκτήτης "Ένωσης". Διαβάστε τί ειπώθηκε.

Στο σπίτι του Δημήτρη Μελισσανίδη έφτασαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής (8/2) εκπρόσωποι των κλαμπ της Original και Πειρατών του Ονείρου.

Ο σκοπός της επίσκεψης των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ είχε να κάνει με την επιθυμία τους για την επαναδραστηριοποίηση του Έλληνα εφοπλιστή στην ομάδα.

Οι εκπρόσωποι της της Original ήθελαν να προσπαθήσουν να πείσουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την επανένταξη του με τα κοινά της ΑΕΚ. Άπλωσαν μάλιστα και πανό που έγραφε: "Δεν μπορεί να μη ματώνει η καρδιά σου".

Να σημειωθεί ότι δεν είχε κλειστεί κάποιο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι φίλοι της ΑΕΚ πήγαν στο σπίτι του εφοπλιστή με δική τους πρωτοβουλία.

Εν τέλει, η συνάντηση έγινε σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων όπου πήγε να δειπνήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ βρισκόταν μέχρι τις 10 το βράδυ στην έδρα των επιχειρήσεών του στον Πειραιά και στη συνέχεια πήγε για φαγητό σε εστιατόριο στη Γλυφάδα. Εκεί έφτασαν και οι οπαδοί της Ορίτζιναλ, όπου κατάφεραν τελικά να τον συναντήσουν.

Οι φίλοι της ομάδας του ζήτησαν να βοηθήσει την ομάδα εξηγώντας του ότι μόνο ενωμένοι σαν μια γροθιά θα μπορέσουν να σώσουν την ΑΕΚ από την καταστροφή. Οι οπαδοί έδειξαν στην πράξη τι σημαίνει αυτό το πράγμα από την πλευρά τους, καθώς μετά από πολλά χρόνια όλοι οι σύνδεσμοι της ΑΕΚ ενώθηκαν για να μιλήσουν στον Μελισσανίδη.

Ο εφοπλιστής τους επανέλαβε ότι αν φτιαχτεί επιχειρηματική ομάδα με κάποιους από τους πρώην μετόχους ή άλλους επιχειρηματίες τότε θα συμμετάσχει και αυτός. Ουσιαστικά επέμεινε στο ότι είναι άδικο μόνος του να επωμιστεί τα χρέη των άλλων. Ωστόσο αν βρεθεί μια ομάδα επιχειρηματιών, τότε θα μπει και αυτός να βοηθήσει την ΑΕΚ.

"Μπαίνω αν μπουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Τα σπασμένα των άλλων δεν τα πληρώνω εγώ. Εάν μπουν οι μέτοχοι ή βρεθούν άλλοι που θέλουν να βάλουν χρήματα, εγώ είμαι μέσα. Χρειάζονται λεφτά για να κάνουμε την ΑΕΚ και πάλι μεγάλη. Δεν είναι παίξε γέλασε", τους είπε χαρακτηριστικά.

Όταν οι οπαδοί του ζήτησαν συγνώμη για της εκλογές της Ερασιτεχνικής, ο Μελισανίδης τους απάντησε: "Δεν θέλω συγνώμη. Να καταλάβουμε τα λάθη μας θέλω. Κάποιοι μου έκοψαν το γήπεδο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ