ΑΕΚ

Εκστρατεία ενημέρωσης για την "Αγιά Σοφιά"

Εκστρατεία ενημέρωσης για την "Αγιά Σοφιά"

Η αλήθεια είναι πως όσα εμπόδια έχουν προκύψει μέχρι τώρα στον δρόμο προς το ξεκίνημα των έργων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, είναι από την αντίδραση της δημοτικής αρχής της πόλης.

Ακόμα και η πρόσφατη παράταση που ζήτησε και πήρε από το ΥΠΑΠΕΝ ο Δήμος για τη δημόσια διαβούλευση σχετικά με τους περιβαλλοντικούς όρους, καθυστερεί την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Ενώ την Τρίτη σύμφωνα με δημοσίευμα της "Εφημερίδας των Συντακτών", παράλληλα ο Δήμος κάνει και άλλες κινήσεις, προκειμένου να μπλοκάρει το έργο.

Γι αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια εκστρατεία ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας της Νέας Φιλαδέλφειας. Επί της ουσίας το έργο αυτό αφορά, εκτός από τους οπαδούς της ομάδας και τους πολίτες της πόλης.

Και στην ΑΕΚ θεωρούν πως ο κόσμος στην Νέα Φιλαδέλφεια δεν έχει επαρκή ενημέρωση για το πλάνο που υπάρχει. Γι αυτό οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο επόμενο διάστημα θα γίνουν μια σειρά από κινήσεις, προκειμένου να καταστεί σαφές στους κατοίκους της πόλης, τι σκοπεύει να φτιάξει η ΑΕΚ. Και η πίεση πλέον προς το δημοτική αρχή για αλλαγή στάσης στο θέμα του γηπέδου, να γίνει από τους ίδιους τους πολίτες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ