ΑΕΚ

Εξετάζει Μουαμπέ για αριστερά η ΑΕΚ

Εξετάζει Μουαμπέ για αριστερά η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και ήδη ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με τους συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει επαφές με υποψήφιους στόχους. Ποιος είναι ο 28χρονος Γάλλος αριστερός μπακ, Γουίλφρεντ Μουαμπέ, ο οποίος εξετάζεται.

Προτεραιότητα της ΑΕΚ στο αγωνιστικό κομμάτι αυτή τη στιγμή είναι να σηκώσει το Κύπελλο και να κάνει την καλύτερη πορεία που μπορεί στα playoffs του πρωταθλήματος. Την ίδια στιγμή ωστόσο, μια ολόκληρη ομάδα, αυτή του σκάουτινγκ, εργάζεται από τώρα για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς εμφανίζεται να έχει ταξιδέψει ήδη τουλάχιστον δύο φορές για να ξεκινήσει επαφές με μεταγραφικούς στόχους και μάλιστα, έχει… ανοιχτεί σε νέες αγορές, ειδικά μετά την πρόσληψη του Δημήτρη Μπαρμπαλιά.

Σύμφωνα με τη "Livesport", μία από τις περιπτώσεις που κοιτάζει η ΑΕΚ είναι αυτά του Γουίλφρεντ Μουαμπέ, ο οποίος αγωνίζεται στη Ναντ και δεν υπολογίζεται από τον Σέρζιο Κονσεϊσάο.

Ο Μουαμπέ γεννήθηκε στο Βισί και με καταγωγή και από την Μαρτινίκα και φέτος, έχει αγωνιστεί μόλις σε 11 παιχνίδια σε συνολικά 361 ματς, με τον Πορτογάλο να δείχνει ότι δεν τον εμπιστεύεται. Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος έχει παίξει βασικός στο πρωτάθλημα μόλις μία φορά, στις 17 Σεπτεμβρίου στο 1-1 με την Νανσί, ενώ γενικότερα έχει να παίξει στο Σαμπιονά από τις 12 Φεβρουαρίου και το 10λεπτο που έπαιξε στη νίκη επί της Μαρσέιγ.

Από εκεί και πέρα, μετρά εννέα ματς εκτός αποστολής και ένα μόλις ματς που κάθισε στον πάγκο. Μόνη σταθερή παρουσία του στο Κύπελλο, όταν ο Κονσεϊσάο τον έβαλε 2 φορές βασικό με την Μπλουά και την Λιλ.

Στη Ναντ βρίσκεται από το 2015, όταν πήρε μεταγραφή από τη Μπρεστ, υπογράφοντας 3ετες συμβόλαιο, ωστόσο μόνο πέρσι είχε μια γεμάτη σεζόν, με 16 αγώνες. Έχει αγωνιστεί στις Ακαδημίες της Μπορντό και μετά στη μεγάλη ομάδα (1 ματς), στη Ρεμς (20), στην Αζαξιό (32), στην Τουρ (81), στην Μπρεστ (61) και στην Ναντ (27), ενώ συνολικά είχε 22 συμμετοχές στο Σαμπιονά και 179 αγώνες στη Β’ Γαλλίας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ