ΑΕΚ

Εξελίξεις που γιγαντώνουν την ΑΕΚ

Εξελίξεις που γιγαντώνουν την ΑΕΚ
Μελισσανίδης INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ κατάφερε χθες να πείσει τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για την κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς, ενώ έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που μπήκε στην ELITE του χρηματιστηρίου του Λονδίνου.

Από την χρονιά που μας πέρασε η ΑΕΚ είχε δείξει ότι γύρισε σελίδα και μπήκε σε άλλη βάση, καθώς πλέον στη διοίκησή της υπάρχουν άνθρωποι με κύρος, που μπορούν να την οδηγήσουν σε μονοπάτια άλλου επιπέδου.

Η χθεσινή ημέρα (30/3) ήταν σημαντική για δύο λόγους στον "Δικέφαλο", καθώς υπήρξαν εξελίξεις που έδειξαν την δυναμική του συλλόγου.

Η ένταξη της ΠΑΕ στο πρόγραμμα ELITEτου Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, την βάζει σε άλλο επίπεδο, καθώς βρίσκεται δίπλα σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους και γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που πραγματοποιεί μια τέτοια κίνηση.

Από την άλλη πλευρά, υπήρξε και η συνάντηση με τον Δήμο για όλα τα θέματα που αφορούν την κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς, με το ραντεβού να έχει θετικό πρόσημο. Οι δύο πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ έδωσαν απαντήσεις σε όλα και έφεραν τον Δήμο στα νερά της.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και η μάχη που κέρδισε στο ΣτΕ, χαρτί το οποίο μπορεί να μην έπεσε στο τραπέζι, αλλά άπαντες γνώριζαν καλά ότι η Ένωση με αυτή της τη νίκη ξεπέρασε αρκετά εμπόδια.

Σήμερα, θα παραδοθεί ολοκληρωμένος ο φάκελος με τις μελέτες στον Δήμο, ώστε οι διαδικασίες να προχωρήσουν, ελπίζοντας να μην υπάρξουν νέα προβλήματα.

Επιστροφή Μιλοβάνοβιτς και προγραμματισμός

Εξάλλου, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιστρέφει από την Βραζιλία και ουσιαστικά ξεκινάει ο προγραμματισμός της ΑΕΚ σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα ενημερώσει άμεσα τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανό Δέλλα για όλους τους ποδοσφαιριστές που παρακολούθησε στη Βραζιλία, ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τις κινήσεις που θα γίνουν. Μάλιστα, άπαντες θέλουν να μην χαθεί χρόνος, οι επαφές που θα γίνουν να πραγματοποιηθούν άμεσα και οι μεταγραφές να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να μείνει μόνο στους ποδοσφαιριστές από την Βραζιλία, καθώς έχει και άλλα ανοιχτά θέματα, όπως αυτό του Νάτσο Σκόκο. Η πρώτη κουβέντα που έγινε με τον ατζέντη του παίκτη πριν ο Μιλοβάνοβιτς ταξιδέψει στην Βραζιλία δεν κατέληξε κάπου και από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει νέα επαφή.

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να υπάρξει άμεσα νέα επικοινωνία, ώστε να διευκρινιστούν όλες οι δυσκολίες της μεταγραφής και ένα ένα τα θέματα να ξεκινήσουν να λύνονται, ώστε να φανεί εάν τελικά ο Σκόκο μπορεί να επιστρέψει στην Ένωση.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ