ΑΕΚ

Έκρηξη του Δέλλα!

Έκρηξη του Δέλλα!
INTIME SPORTS

Αναποδογύρισε κρεβάτια και οι φωνές του ακούστηκαν σε όλη την Κρήτη βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να εμφανίζονται αδιάφοροι στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσσώνα. «Θέλει α@@δια για να φοράτε αυτή τη φανέλα, όποιος τα έχει ας μπει να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τραϊανός Δέλλας, μέσα στη χρονιά έχει αντιμετωπίσει ανάλογες αγωνιστικές συμπεριφορές όπως αυτή στο Παγκρήτιο Στάδιο τη Δευτέρα που μας πέρασε.

Ωστόσο, κάθε φορά προσπαθούσε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους και να διατηρήσει την ηρεμία στα αποδυτήρια προτιμώντας τις νουθεσίες. Πολλές φορές μάλιστα προχώρησε και σε... Group Therapy ζητώντας και τη γνώμη των ποδοσφαιριστών.

Αυτή τη φορά όμως δεν κρατήθηκε. Ο Κολοσσός στην ανάπαυλα του ματς με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα δεν μπόρεσε να ελέγξει τα νεύρα του και μπαίνοντας στα αποδυτήρια, εκτός του ότι αναποδογύρισε το κρεβάτι της αποθεραπείας , τα είπε έξω από τα δόντια στους Κιτρινόμαυρους σχεδόν ουρλιάζοντας:

« Φοράτε μια φανέλα που θέλει α@@#$δια και θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτή σας της εμφάνιση. Θα πρέπει να ματώνετε κάθε εβδομάδα και εσείς δεν το κάνετε. Δεν έχω τίποτα άλλο να σας πω, όποιος έχει α@#$@$%δα να βγει να παίξει. Αυτό μόνο γιατί φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνετε ότι αν συνεχίσετε έτσι, κανένας από εσάς δεν θα είναι εδώ του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά ο Δέλλας χωρίς να δώσει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του για το πως να αγωνιστούν στο β’ ημίχρονο.

Πάντως μετά από την έκρηξη αυτή του προπονητή δεν υπήρξε συνέχεια στα Σπάτα, ωστόσο το κλίμα είναι εκρηκτικό με τον ίδιο να μην μιλά καν στους παίκτες του θεωρώντας πως ότι είχε να πει τα είπε στην Κρήτη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ