ΑΕΚ

Έκπληξη με Τσόσιτς

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Τσόσιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρβος στόπερ, Ούρος Τσόσιτς, ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τον τραυματισμό του και παίζει στο ματς της ΑΕΚ με τη Μίλαν την Πέμπτη (2/11, 20.00). Η αποστολή της Ένωσης.

Ο πόνος και το πρήξιμο στο πόδι του Ούρος Τσόσιτς, που υποχρέωσε τον παίκτη της ΑΕΚ να αποχωρήσει πρόωρα από το κυριακάτικο (29/10) ματς στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, "έδειχνε" απουσία από την αγωνιστική δράση για τουλάχιστον δυο εβδομάδες.

Όμως ο Σέρβος στόπερ κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα σε χρόνο ρεκόρ. Σήμερα (1/11) προπονήθηκε κανονικά στα Σπάτα, χωρίς να αισθανθεί κανέναν πόνο. Και έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ όχι μόνο τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό (2/11) ματς με την Μίλαν, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα τον ξεκινήσει κανονικά στη βασική ενδεκάδα.

Κατά τα άλλα, ο Τσιγκρίνσκι, όπως είχατε ήδη διαβάσει στο Sport24.gr, δεν ήταν ακόμα έτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής. Ενώ από τις επιλογές που έκανε ο Χιμένεθ, όλα δείχνουν πως προσανατολίζεται σ' ένα σχήμα 3-5-2. Και αυτό διότι και πάλι άφησε εκτός τους... εξτρέμ Τρίστασον και Πατίτο και πήρε τρεις σέντερ φορ.

H απουσία του Μάνταλου, έφερε στην αποστολή ξανά τον Αϊντάρεβιτς, καθώς ο Κονέ ακόμα δεν είναι έτοιμος.Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη Μίλαν: Τσιντώτας, Ανέστης, Βράνιες, Λόπες, Μπακάκης, Γκάλο, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο, Βλαχομήτρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χιμένεθ: "Αναντικατάστατος ο Μάνταλος, δεν μπορεί να έρθει ο... Μέσι"
Ανέστης: "Έχουμε έξτρα κίνητρο"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ