ΑΕΚ

Εκπλήξεις Δέλλα με τερματοφύλακες

Εκπλήξεις Δέλλα με τερματοφύλακες
INTIME SPORTS

Η αποστολή της ΑΕΚ με τον Φωκικό στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, ανακοινώθηκε πριν από λίγο με τον Τραϊανό Δέλλα να αφήνει εκτός τους δύο περσινούς βασικούς τερματοφύλακες, Βούρα και Καραγκιολίδη. Εκτός ο ανέτοιμος Μπρέσεβιτς

Την έκπληξη έκανε ο προπονητή της ΑΕΚ και μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης, ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με τον Φωικικό για το Κύπελλο, αφήνοντας έξω τους Ηλία Βούρα και Φώτη Καραγκιολίδη.

Η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα και να έγινε λόγω κανονισμού ΕΠΟ, ή μπορεί να είναι και ένα μήνυμα προς τον Παναγιώτη Ντούνη (ο πιτσιρικάς των πορτιέρο) πως τον υπολογίζει κανονικά την εφετινή χρονιά παρά το νεαρό της ηλικίας. Συγκεκριμένα η ΕΠΟ επιβάλει στις ομάδες να έχουν στην αποστολή 2 Έλληνες παίκτες κάτω των 21.

Στο ρόστερ της η ΑΕΚ έχει τους Γροντή, Σβάρνα, Τσεβά, Τζανετόπουλο και Ντούνη. Παρότι λοιπόν, εκτός του σίγουρου Γροντή θα μπορούσε να υπήρχε η λύση Σβάρνα ή Τσεβά (απουσιάζει και ο Μπρέσεβιτς) τελικά αποφασίστηκε ο νεαρός γκολκίπερ.

Πάντως, ακόμα στην περίπτωση που ο Ντούνης επιλέχθηκε λόγω κανονισμού, δεν είναι κρυφό πως αποτελεί ελπίδα της Ένωσης για το μέλλον, καθώς στον δικέφαλο, το τεχνικό επιτελείο τον πιστεύει πάρα πολύ. Όσον αφορά τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, κρίθηκε ανέτοιμος για να μπορέσει να αποδώσει σε ένα επίσημο ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ - Φωκικός (29/8, 20:00) συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Ανέστης, Ντούνης Π, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ζόριτς, Μπακάκης, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Μπαρμπόσα, Κορδέρο, Φαγιέ και Ντακόλ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ