ΑΕΚ

Έκλεισε το παράθυρο για Σκόκο

Έκλεισε το παράθυρο για Σκόκο
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ διαγράφει οριστικά την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής. Προσεχώς... αποφάσεις από Δέλλα και Μιλοβάνοβιτς.

Από την πρώτη στιγμή που οι άνθρωποι της ΑΕΚ άνοιγαν γραμμή επικοινωνίας με τον Νάτσο Σκόκο, γνώριζαν πως κυνηγούν κάτι που εκ των πραγμάτων αγγίζει τα όρια του… ανέφικτου. Ένα μικρό παράθυρο υπήρχε μόνο ανοικτό για την επιστροφή του Αργεντινού επιθετικού στην ΑΕΚ και αυτό προϋπέθετε μια σειρά ευνοϊκών συγκυριών.

Όμως ακόμα και αυτό το παράθυρο έκλεισε οριστικά. Ο Σκόκο, άφησε πρώτα να περάσουν τα τρια πρώτα ματς της επανέναρξης του πρωταθλήματος Αργεντινής και τελικά αποφάσισε να παραμείνει στη Νιούελς. Προφανώς με την καταλυτική επιρροή που έχει πάνω στον παίκτη ο νέος τεχνικός των "Λεπρών" Λούκα Μπερνάρντι. Και η απόφαση του Σκόκο μεταφέρθηκε στους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν δώσει χρόνο προκειμένου ο Αργεντινός επιθετικός να κάνει την επιλογή του. Βεβαίως δεν αποκλείεται το παράθυρο να ανοίξει και πάλι τον Γενάρη, καθώς ο Σκόκο, παρά το γεγονός πως τώρα αποφάσισε να μείνει στη Νιούελς, δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ΑΕΚ.

Αποφάσεις για μεσοεπιθετικό

Προς το παρόν πάντως, ο φάκελος του Αργεντινού κλείνει για την ΑΕΚ. Έτσι κι αλλιώς ήταν πάντα επί της ουσίας εκτός του μεταγραφικού σχεδιασμού. Απλώς πλέον η ΑΕΚ θα «τρέξει» για να κλείσει και την εκκρεμότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή. Μια από τις περιπτώσεις, που πρόσφατα προστέθηκε στο μπλοκάκι του Μιλοβάνοβιτς αλλά ενδιαφέρει….σφόδρα, είναι του Ρίτσαρντ Ντανίλο. Πρόκειται για 26χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ με κοινοτικό διαβατήριο, που πέρυσι έπαιζε στην ρωσική Μοντρόβια και έμεινε ελεύθερος. Επίσης ο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να έχει εντοπίσει και μια καλή περίπτωση, που πέρυσι αγωνίστηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ