ΑΕΚ

Έκλεισε ο Κλωναρίδης στην ΑΕΚ

Έκλεισε ο Κλωναρίδης στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκλήρωσε η ΑΕΚ και τις τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες για την συμφωνία με την Λανς. Αύριο (28/6) ο Κλωναρίδης στην Αθήνα για να υπογράψει.

Στην "κούρσα" για την τέταρτη κατά σειρά καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης όπως αναμενόταν, κερδίζει τον Μάρκο Λιβάγια. Η Ένωση ολοκλήρωσε πριν από λίγο και τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας με την Λανς. Και από την στιγμή που ήδη τα έχει βρει και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, η υπόθεση, την οποία αποκάλυψε την Παρασκευή (23/6) το Sport24.gr, πλέον θεωρείται κλεισμένη.

Ο Κλωναρίδης θα έρθει αύριο (28/6) το βράδυ στην Αθήνα προκειμένου την Πέμπτη το πρωί, να ολοκληρώσει και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Βεβαίως αν δεν αλλάξει κάτι και αν ο παίκτης δεν έρθει στην Ελλάδα νωρίτερα, τότε δεν θα προλάβει να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για το Κίελτσε, την Πέμπτη (29/6) το πρωί.

Προφανώς, ο Κλωναρίδης θα ταξιδέψει μόνος του για την Πολωνία. Ενδεχομένως το Σάββατο (1/7) μαζί με τους πέντε διεθνείς που έχουν έξτρα άδεια.

Στο μεταξύ την Πέμπτη (29/6) η ΑΕΚ παρουσιάζει και τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ