ΑΕΚ

Είναι παντού ο Δέλλας

Είναι παντού ο Δέλλας

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει ρίξει μεγάλο βάρος στις ακαδημίες και βλέπει όλα τα παιχνίδια των μικρών. Επίσης, μεγάλο βάρος στο Κύπελλο Ελλάδας ρίχνει η ΑΕΚ.

Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη του ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος έχει παρακολουθήσει από κοντά όλα τα ματς του τμήματος κ20, ώστε να έχει τη δική του σφαιρική γνώμη για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο στόχος της νέας εποχής της ΑΕΚ είναι η ομάδα να στηρίζεται σε νέα παιδιά βγαλμένα από τα σπλάχνα της και ήδη οι πρώτες ενδείξεις για αυτό είναι φανερές. Βέβαια, κανένας δεν στέκεται μόνο σε αυτό, με τον Δέλλα να παρακολουθεί στενά το τμήμα νέων της ομάδας.

Μέχρι στιγμής, ο "Κολοσσός" δεν έχει χάσει κανένα φιλικό της ομάδας του Στέλιου Μανωλά, θέλοντας να έχει τη δική του γνώμη για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Παράλληλα, βέβαια, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον προπονητή του τμήματος, ώστε να γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι νεαροί παίκτες.

Ωστόσο, εκτός από τον Δέλλα αυτός που έχει από… κοντά τους μικρούς της Ένωσης είναι ο Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει παρακολουθήσει από κοντά τα περισσότερα από τα ματς των Νέων, θέλοντας να… ψαρέψει ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα, αυτή άλλωστε είναι και η δουλειά του.

Πρώτη ομάδα και Ακαδημίες έχουν πλέον άριστες σχέσεις μεταξύ τους, ωστόσο το γεγονός ότι ο Δέλλας δεν περιμένει από άλλους να του πουν τι να κάνει και πώς να κινηθεί, αφού φροντίζει να έχει τη δική του γνώμη, παρακολουθώντας όλους τους αγώνες, δείχνει ότι δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στην τύχη του.

Το αποτέλεσμα όλου αυτού είναι ήδη φανερό, καθώς έξι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα, δείχνοντας πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία και σίγουρα σιγά σιγά εμπειρίες και ευκαιρίες θα πάρουν ακόμα περισσότεροι.

Το Κύπελλο έγινε βασικός στόχος

Εξάλλου, στον αέρα βρίσκεται ακόμα η έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, με το Κύπελλο να μετατρέπεται σε πρωταρχικός στόχος της ΑΕΚ, καθώς οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι οι μοναδικοί επίσημοι της ομάδας.

Αρκετές φορές στο παρελθόν, τόσο ο Δέλλας, όσο και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ανέφεραν ότι το Κύπελλο υπάρχει στο μυαλό τους, αλλά ο βασικός στόχος όλων είναι η ομάδα να πάρει μια εύκολη άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Πλέον, τα δεδομένα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει (έστω και προσωρινά) καθώς το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει και έτσι η προσοχή όλων πέφτει στους αγώνες του Κυπέλλου και συγκεκριμένα στο πρώτο ματς κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο Δέλλας, έχοντας αποκτήσει αρκετές εμπειρίες από την περασμένη σεζόν, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και δουλεύει σκληρά με τους ποδοσφαιριστές του, ώστε το πρώτο αποτέλεσμα κόντρα σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας να είναι θετικό.

Μάλιστα, το Σάββατο στα Σπάτα φανέρωσε τις πρώτες σκέψεις του σχετικά με τον τρόπο τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα, ρίχνοντας στον αγώνα όλα τα όπλα του.

Στη βασική 11άδα θέση αναμένεται ότι θα πάρουν οι: Ανέστης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης.

Βέβαια, σημαντικότατο ρόλο στην προπόνηση της ΑΕΚ έπαιξαν και οι αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρατάχθηκαν σε σχηματισμό Πανθρακικό. Δηλαδή, με τρία στόπερ, δύο φουλ μπακ, ένα αμυντικό χαφ, δύο δεκάρι και δύο επιθετικούς.

Με αυτό τον τρόπο, ο Δέλλας φροντίζει να προετοιμάζει τους παίκτες του για έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα, καθώς με ένα θετικό αποτέλεσμα η ΑΕΚ μπαίνει μπροστά στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου της, ενώ παράλληλα η ψυχολογία των παικτών και των φιλάθλων θα ανέβει αρκετά.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ