ΑΕΚ

"Είμαστε κοντά στον Πατίτο"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΝΕΙ ΣΑΧΝΙΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΝΕΙ ΣΑΧΝΙΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Νιούκαστλ Τζετς, Λόρι ΜακΚίνα παραδέχθηκε πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, Πατίτο Ροντρίγκες.

Ήδη από την αρχή του φετινού καλοκαιρινού, υπήρχε η αίσθηση πως ο Πατίτο Ροντρίγκες ήταν με το ένα πόδι έξω από την ΑΕΚ. Άλλωστε και ο ίδιος ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, είχε δηλώσει από την Πολωνία πως "προς το παρόν, είμαι στην ΑΕΚ". Πλέον φαίνεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Οι Νιούκαστλ Τζετς από την Αυστραλία έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του. "Μιλάμε με τον μάνατζερ του Πατίτο. Είναι το είδος του παίκτη που ψάχνουμε. Βρισκόμαστε κοντά. Ελπίζουμε τις επόμενες μια – δυο ημέρες, να έχουμε τελειώσει", δήλωσε στην " theherald.com.au" ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας της Αυστραλίας. Λόρι ΜακΚίνα.

Η ΑΕΚ δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Πατίτο. Άλλωστε είναι ένας ποδοσφαιριστής που αφενός έχει υψηλό συμβόλαιο, αφετέρου δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ. Είναι χαρακτηριστικό πως στο ματς με την Λάρισα, ήταν εκτός αποστολής. Ενώ με εξαίρεση το πρώτο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον περασμένο Ιούλη, όταν μπήκε ως αλλαγή, δεν έχει ξαναπάρει χρόνο συμμετοχής σε επίσημο ματς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ