ΑΕΚ

Είδε Χατζισαφί η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αποκαλύπτει ότι άνθρωπος της ΑΕΚ βρέθηκε τη Νέα Σμύρνη προκειμένου να "σκανάρει" τον Χατζισαφί και όχι τον Ενσικουλού. Ποιες οι πιθανότητες του "πακέτου" με τον Μασούντ.

Είναι αλήθεια ότι ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της "Ενωσης" βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης προκειμένου να παρακολουθήσει υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ. Ωστόσο αυτό δεν ήταν ο Κονγκολέζος επιθετικός του Πλατανιά Κλαρκ Ενσικουλού, όπως γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου.

Ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς είχε στραμμένη την προσοχή του στον αριστερό μπακ-χαφ (με ικανότητα να αγωνίζεται και ως ανασταλτικός μέσος) του Πανιωνίου Εχσάν Χατζισαφί και σίγουρα αυτή η "κατασκοπεία" δεν έγινε δίχως τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Νίκου Λυμπερόπουλου, αλλά με εντολή του. Όπερ μερθεμηνευόμενον, προκύπτει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Μάλιστα, είναι κι ο Χατζισαφί, όπως και ο Μασούντ, παίκτες που αρέσουν στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια της ομάδας.

Σαφώς και πρόκειται για ανώτερη λύση του "ημίμετρου" Ρότσα που προτάθηκε στην ΑΕΚ και όντως έχει απασχολήσει τους υπεύθυνους για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο Πορτογάλος ωστόσο έχει πραγματοποιήσει σειρά μέτριων εμφανίσεων τον τελευταίο καιρό με τη φανέλα του Παναιτωλικού και σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε άλλο παρά ενθουσιάσει ιδιαίτερα τον Χιμένεθ που θέλει έναν μπακ ισορροπημένο και πιο δυνατό ανασταλτικά.

Ο ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ

Πολλά σενάρια μπορούν να ειπωθούν, πέραν του γεγονότος ότι η "Ενωση" είναι μία από τις ομάδες που περιμένουν την άφιξη του ατζέντη των Μασούντ και Χατζισαφί και τις εξελίξεις που θα φέρει αυτή. Αφενός προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως θα μπει ένα τέλος στη σχέση του πρώτου με τον Πανιώνιο ώστε να αρπάξει την ευκαιρία, αφετέρου για να πιάσει κουβέντα για τον Χατζισαφί, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι του 2019, άρα δεν είναι εξίσου εύκολα περίπτωση με τον συμπατριώτη του.

Το δεδομένο είναι ότι ο παίκτης παρακολουθείται από την ΑΕΚ, όσο κι αν φαντάζει δύσκολη η πιθανότητα απόκτησης των δύο Ιρανών ως "πακέτο" κατά τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Η άφιξη του Ρέφα Φαζέιλ, ατζέντη και των δύο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται εντός της εβδομάδας στην Αθήνα, θα δείξει το δρόμο. Ενδεχομένως η άφιξή του να συνδυαστεί με κύκλο συζητήσεων και με άλλες ομάδες, ειδικά για την περίπτωση του Χατζί Σαφί, καθώς έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ως ενδιαφερόμενους.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι οι δύο Ιρανοί καταλαμβάνουν θέσεις ξένου, αν η Ένωση επιχειρήσει να προχωρήσει σε συζητήσεις συνεργασίας και με τους δύο, δεν προκύπτει για εκείνη ζήτημα καθώς τέτοιες από το υπάρχον έμψυχο υλικό καταλαμβάνουν οι Τσιγκρίνσκι, Αραούχο και Γκάλο. Επίσης αμφότεροι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με τη Ντινάμο Κιέβου για τους "16" του Europa League.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ