ΑΕΚ

Είδαν ΑΕΚ και τα είπαν για τις μεταγραφές

Είδαν ΑΕΚ και τα είπαν για τις μεταγραφές
INTIME SPORTS

Σε κάθε ευκαιρία ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται κοντά σε παίκτες και προπονητές και τσεκάρει όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Στα Σπάτα βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Δημήτρης Μελισσανίδης που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το φιλικό της ΑΕΚ απέναντι στον Αχαρναϊκό, πριν το δείπνο που είχε προσκαλέσει, παίκτες και προπονητές.

Ο Τίγρης μαζί με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είδαν με μεγάλη ευχαρίστηση την Ένωση να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος, όπως στους αγώνες του πρωταθλήματος, με τους Φαγέ, Κρισάντους και Σβάρνα να αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Για τον δεύτερο μάλιστα οι Κιτρινόμαυρου τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση βλέποντας τον να ανεβάζει καθημερινά στροφές και σε κάθε ευκαιρία να σκοράρει, ενώ για τους δύο νεαρούς τα χαμόγελα είναι πολλά, καθώς όταν τους δίνεται χρόνος παρουσιάζουν την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις.

Μελισσανίδης, Μπάγεβιτς και Μίλο συζήτησαν και γύρω από τα μεταγραφικά, χωρίς ωστόσο να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, αφού ακόμα είναι νωρίς και το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί. Πάντως ο σχεδιασμός βρίσκεται προ των πυλών και οι τρεις του αναφέρθηκαν στα ονόματα που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας καθώς και σε άλλες περιπτώσεις που έχουν μείνει κρυφές.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ