ΑΕΚ

Εγκαταλείπει η ΑΕΚ την περίπτωση Ερνάνι

Εγκαταλείπει η ΑΕΚ την περίπτωση Ερνάνι

Η Πόρτο δεν κουβεντιάζει για δανεισμό του Ερνάνι αλλά μόνο για πώληση και η ΑΕΚ δείχνει, προς το παρόν, να αποσύρει το ενδιαφέρον της. Όλο το βάρος στην μεταγραφή του αμυντικού χαφ.

Η αμετακίνητη θέση της Πόρτο μόνο για πώληση του Ερνάνι και μάλιστα με τιμή που αγγίζει τα επτά εκατομμύρια ευρώ, φαίνεται πως υποχρεώνει την ΑΕΚ να στραφεί σ’ άλλες λύσεις.

Στην Ένωση είχαν πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα την υπόθεση του Πορτογάλου εξτρέμ, όπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr. Και βρισκόντουσαν σε ανοικτή γραμμή με την Πόρτο, με πρόταση για δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς.

Μάλιστα είχαν ως… σύμμαχο και τον ίδιο τον Ερνάνι, ο οποίος έβλεπε με πολύ καλό μάτι την προοπτική της ΑΕΚ. Όμως από την στιγμή που η Πόρτο δεν κουβεντιάζει καν το ενδεχόμενο του δανεισμού, στην Ένωση είναι υποχρεωμένοι, τουλάχιστον προς το παρόν, να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και να "τσεκάρουν" άλλες λύσεις.

Βεβαίως αν μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφική περιόδου, αλλάξουν τα δεδομένα από την πλευρά της Πόρτο, ίσως να υπάρξει στροφή και από την ΑΕΚ. Άλλωστε προς το παρόν στην Ένωση, έχουν ρίξει το βάρος στην μεταγραφή αμυντικού χαφ. Η απόκτηση του Μασούντ έχει δώσει χρόνο στην ΑΕΚ, να τσεκάρει με υπομονή τις επιλογές για την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οριστικό τέλος στα σενάρια περί Αραούχο και Λας Πάλμας
Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Μασούντ
Μασούντ: "Γι' αυτό επέλεξα το νούμερο 24"
Σαραβάκος: "Είχα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ