ΑΕΚ

Έγινε... παρεξήγηση με τον Κορδέρο

Έγινε... παρεξήγηση με τον Κορδέρο
Κορδέρο INTIME SPORTS

Το γεγονός πως ο τραυματισμός του Μιγκέλ Κορδέρο στο ισχίο είναι πολύ ελαφρύς και δεν πρόκειται να του στερήσει την συμμετοχή στο ματς με τον Παναιτωλικό, έφερε μια παρεξήγηση στην ΑΕΚ.

Μια μη δημόσια διευκρίνηση για το μέγεθος του τραυματισμού του Μιγκέλ Κορδέρο, αλλά και κάποια κακοήθη σχόλια στον προσωπικό λογαριασμό του παίκτη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έφερε μια μίνι παρεξήγηση.

Στο καθιερωμένο δελτίο Τύπου, υπήρχε η ενημέρωση περί κάκωσης στο ισχίο του Ισπανού. Χωρίς πάντως να ξεκαθαριστεί αν ήταν σοβαρή η ζημιά ή όχι.

Αμέσως υπήρξαν κάποια κακόβουλα σχόλια στον "λογαριασμό" του Κορδέρο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τον τραυματισμό.

Και ο Κορδέρο έσπευσε να απαντήσει πως "δεν ξέρω πως προκύπτουν οι φήμες ότι είμαι τραυματίας. Είμαι καλά, ολοκλήρωσα το πρόγραμμα της προπόνησης και είμαι έτοιμος για την Κυριακή. Καλή τύχη στην ΑΕΚάρα στο παιχνίδι μπάσκετ απόψε".

Η ουσία είναι πως ο τραυματισμός του Κορδέρο είναι ελαφρύς και το πιο πιθανό είναι πως θα παίξει κανονικά την Κυριακή. Και απλώς έγινε παρεξήγηση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ