ΑΕΚ

Κυρατσούς: "Έγινε λεπτομερής παρουσίαση"

Κυρατσούς: "Έγινε λεπτομερής παρουσίαση"

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της μελέτης για το έργο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στο ΚΕ.Σ.Α. Τι είπε ο επικεφαλής αρχιτέκτονας του έργου, Θανάσης Κυρατσούς.

Μετά από κάτι παραπάνω από 2,5 ώρες, ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της μελέτης του έργου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στην συνεδρίαση του ΚΕ.Σ.Α. Στην "ομάδα" των μηχανικών και αρχιτεκτόνων που έκαναν την παρουσίαση, υπήρξε ικανοποίηση και αίσθηση ότι καλύφθηκαν πλήρως όλα τα στοιχεία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, θα υπάρξει μέσα σε διάστημα 2-3 εβδομάδων νέα συνάντηση, προκειμένου να ενσωματωθούν οι παρατηρήσεις που έγιναν και να υπάρξει η έγκριση. Μάλιστα μέσα στις επόμενες δυο μέρες θα προσκομιστεί δείγμα από το ακριβές υλικό που περιβάλλει το γήπεδο όπως και ζητήθηκε.

" Εγινε μια λεπτομερής παρουσίαση, απαντήθηκαν όλες οι απορίες, μας ζητήθηκε επιπλέον να φέρουμε δείγμα από την πλαγιοκάλυψη, δηλαδή το υλικό που θα καλύψει την εξωτερική πλευρά του γηπέδου, τι απόχρωση θα έχει και τι υλικό θα είναι. Απ' ότι συζητήθηκε ήταν η μοναδική εκκρεμότητα και δεσμευτήκαμε να το προσκομίσουμε στις επόμενες δύο μέρες.

Σε όλα τα ζητήματα δείξαμε ότι είμαστε κάτω από τα όρια που προβλέπει ο νόμος. Σε όλα. Έγινε κατανοητό ότι δεν δημιουργεί σε κανέναν πρόβλημα το γήπεδο. Κατά τα αλλά δεν υπήρξε καμία άλλη παρατήρηση", τόνισε ο επικεφαλής αρχιτέκτονας του έργου, Θανάσης Κυρατσούς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ