ΑΕΚ

Εγένετο το θέλημα του Τιμούρ

Εγένετο το θέλημα του Τιμούρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρωινή δουλειά στην φυσική κατάσταση υπό βροχή για τους παίκτες της ΑΕΚ στο Κίελτσε - Ατομικό πρόγραμμα Σιμόες και Μπάρκας.

Κολλημένος με την πρόγνωση του καιρού εδώ στο Κίελτσε, ήταν όλες τις τελευταίες μέρες ο Τιμούρ Κετσπάγια, περιμένοντας πότε θα πέσει η θερμοκρασία, καθώς η ζέστη ήταν ανυπόφορη. Και το θέλημα του τεχνικού της ΑΕΚ, εγένετο σήμερα (3/7).

Το κυριακάτικο ξύπνημα στο Κίελτε ήταν με δυνατή βροχή και μια γενναία πτώση της θερμοκρασίας. Ο Κετσπάγια από το καπέλο των προηγούμενων ημερών για να προστατευτεί από τον ήλιο, στη σημερινή προπόνηση χρειάστηκε κουκούλα για την βροχή. "Πολύ καλύτερα έτσι" έλεγε ο τεχνικός της ΑΕΚ που ήθελε να πέσει η θερμοκρασία για να μπορέσει να δουλέψει.

Άλλωστε και το σημερινό πρόγραμμα φυσικής των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, ήταν απαιτητικό και με ένταση.Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Αντρέ Σιμόες που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον Αχίλλειο, κυρίως λόγω της αλλαγής του καιρού. Και κατόπιν συνεννόησης με το τεχνικό τιμ, ο Πορτογάλος έκανε μόνο τρέξιμο. Επίσης ο Βασίλης Μπάρκας έκανε μόνο τρέξιμο, προκειμένου να γίνουν από τον εργοφυσιολόγο κάποιες μετρήσεις. Εξάλλου ο νεαρός τερματοφύλακας δεν είναι συνηθισμένος σε τόσο δυνατούς ρυθμούς δουλειάς. Ενώ αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα στον αντίχειρα.

Από την πρωινή προπόνηση επρόκειτο να απουσιάσει και ο Γιάκομπ Γιόχανσον που χθες αισθάνθηκε αδιαθεσία από τον δυνατό ήλιο. Όμως λόγω συννεφιάς, ο Σουηδός μέσος εμφανίστηκε κανονικά στο γήπεδο και δούλεψε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

* Στην απογευματινή προπόνηση αναμένεται να δώσει το παρών και ο Ρόναλντ Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος είχε πάρει άδεια για να κάνει θρησκευτικό γάμο στο Βέλγιο. Και σήμερα έρχεται στο Κίελτσε για να ενσωματωθεί με την αποστολή.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ