ΑΕΚ

"Έφυγαν" για Πάσχα οι παίκτες της ΑΕΚ

"Έφυγαν" για Πάσχα οι παίκτες της ΑΕΚ
Μανωλάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέλιος Μανωλάς, είχε προγραμματίσει ρεπό για την μέρα του Πάσχα. Γι' αυτό και έβαλε τη σημερινή (30/4) ακόμα πιο πρωί (9.00), σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, προκειμένου να διευκολύνει όσους θέλουν να φύγουν εκτός Αθηνών.

Ακριβώς μια εβδομάδα απέχει πλέον ο τελικός του Κυπέλλου για την ΑΕΚ. Και ο Στέλιος Μανωλάς δεν ήθελε να αφήσει να πάει χαμένη καμία μέρα δουλειάς ή σχεδόν καμία.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, όπως έχετε ήδη από τις προηγούμενες μέρες διαβάσει στο Sport24.gr, είχε προγραμματίσει ρεπό για την μέρα του Πάσχα.

Γι αυτό και έβαλε τη σημερινή (30/4) ακόμα πιο πρωί (9.00), σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, προκειμένου να διευκολύνει όσους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θέλουν να φύγουν εκτός Αθηνών. Και είναι πολλοί. Άλλωστε η επόμενη προπόνηση θα είναι την Δευτέρα του Πάσχα το απόγευμα (19.00).

Μάλιστα, μια σκέψη του Μανωλά είναι να κρατήσει όλες τις προπονήσεις απογευματινές, προκειμένου οι παίκτες του να δουλεύουν τις ώρες που θα γίνει ο τελικός.

Πάντως μετά τη σημερινή προπόνηση, που ήταν δυνατή και είχε και τακτική, οι περισσότεροι από τους παίκτες της ΑΕΚ, Έλληνες και ξένοι, έφυγαν από την Αθήνα για μια σύντομη "απόδραση".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ