ΑΕΚ

Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μοντανιέ

Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μοντανιέ
Μοντανιέ

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (2/6) ο Γάλλος προπονητής, Φιλίπ Μοντανιέ, ώστε να έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της Ένωσης. (PHOTO, VIDEOS).

Ο Φιλίπ Μοντανιέ βρίσκεται στην Αθήνα. Το βράδυ της Πέμπτης (2/6) ο Γάλλος προπονητής προσγειώθηκε στο "Ελ Βενιζέλος" και θα έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της ΑΕΚ, ώστε να αποτελέσει και τυπικά το νέο τεχνικό της.

Η πτήση που έφερνε τον Φιλίπ Μοντανιέ από το Παρίσι στην Αθήνα, έτσι κι αλλιώς προσγειώθηκε με καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών. Όμως και ο Γάλλος τεχνικός βγήκε στην αίθουσα αφίξεων από τους τελευταίους. Ενδεχομένως να ήταν και ο τελευταίος. Όσο πάντως άργησε να κάνει την εμφάνιση του, τόσο γρήγορα... εξαφανίστηκε. Ο Μοντανιέ βγήκε "φουριόζος" για να φύγει από το αεροδρόμιο και να αποφύγει να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η βιασύνη του Γάλλου τεχνικού, που μόλις και μετά βίας τον πρόλαβαν ο τεχνικός διευθυντής Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, που περίμεναν να τον υποδεχθούν. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν αμέσως τον Μοντανιέ αλλά και τον μάνατζερ που τον συνόδευε και έφυγαν για το ξενοδοχείο.

Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μοντανιέ

Θα ακολουθήσει δείπνο, στο οποίο θα παραστεί και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ενώ αύριο το πρωί θα ανοίξει ο τελικός κύκλος των συζητήσεων, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία και να πέσουν οι υπογραφές. Μάλιστα ο Μοντανιέ θα φύγει από την Αθήνα άμεσα, μόλις υπογράψει, κάτι που μαρτυρούσε και η μόλις μια μικρή βαλίτσα που είχε μαζί του κατά την άφιξη του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ