ΑΕΚ

Μπαρόχα: "Έτοιμος να πετύχω"

Μπαρόχα: "Έτοιμος να πετύχω"

Στην Ελλάδα έφτασε το βράδυ του Σαββάτου (18/7) ο Άλεν Μπαρόχα για λογαριασμό της ΑΕΚ, με τον Βενεζουελάνο γκολκίπερ να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η πρώτη πληροφορία που είχε πάρει ο Άλεν Μπαρόχα από τον συμπατριώτη του Ρόναλντ Βαργκας, ήταν πως το ταξίδι από την Βενεζουέλα στην Αθήνα είναι μακρύ και κουραστικό. Και ο διεθνής τερματοφύλακας είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει.

Ο Μπαρόχα έφτασε λίγο μετά τις 23:00 στην Αθήνα και εμφανώς καταβεβλημένος από το πολύωρο ταξίδι. Χαιρέτησε τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που τον υποδέχθηκε εκ μέρους της ΑΕΚ και δέχθηκε μετά… δυσκολίας λόγω κούρασης, να πει δυο κουβέντες για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Έχω βάλει υψηλούς στόχους με την ΑΕΚ και θέλω να τους πετύχω. Είμαι έτοιμος γι αυτή την πρόκληση στην καριέρα μου", τόνισε ο Μπαρόχα και έφυγε αμέσως για το ξενοδοχείο του, προκειμένου να συνέλθει.

Αύριο (19/7) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις αλλά και από τα τελευταία διαδικαστικά, προκειμένου να γίνει και επισήμως παίκτης της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ