ΑΕΚ

Έφεση του εισαγγελέα για την απαλλαγή Μελισσανίδη

Έφεση του εισαγγελέα για την απαλλαγή Μελισσανίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση μετά την απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη για φραστικό επεισόδιο που είχε με τον παρατηρητή διαιτησίας, Δημήτρη Κύρκο, στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας είχε απαλλάξει τον Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, για την 22η αγωνιστική της Super League και αφορούσαν την φραστική επίθεση που δέχθηκε ο παρατηρητής του ματς, Δημήτρης Κύρκος από τον ισχυρό άνδρα του "Δικεφάλου".

Με το σκεπτικό ότι το επεισόδιο δεν υπήρχε σε αναφορά άλλου αξιωματούχου του αγώνα και δεν σημειώθηκε στον αγωνιστικό χώρο, είχε παρθεί από την Επιτροπή η απόφαση αθώωσης του κ. Μελισσανίδη.

Ωστόσο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της απόφασης, η οποία θα εκδικαστεί την Τετάρτη (25/5) το απόγευμα (16:30) από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Να τονιστεί πως από την "Ένωση" υποστηρίζουν ότι η έφεση για τον εν τοις πράγμασι πρόεδρο της ΠΑΕ έγινε έπειτα από παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ