ΑΕΚ

Έφεση κατά της ΑΕΚ για οφειλόμενα

Έφεση κατά της ΑΕΚ για οφειλόμενα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Βλάχος και οι πρώην ποδοσφαιριστές της Καφές, Αραμπατζής διεκδικούν σε δεύτερο βαθμό τα οφειλόμενα. Απολογείται στην Επιτροπή Δεοντολογίας η "Ένωση" για την ατάκα Μελισσανίδη μετά το ματς με τον Ηρακλή για τον ρέφερι Δελφάκη.

Έφεση κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ που έδωσε άδεια στην ΑΕΚ κατέθεσαν οι Βαγγέλης Βλάχος, Παντελής Καφές και Γιάννης Αραμπατζής.

Στον Έλληνα τεχνικό οφείλονται 70.000 ευρώ και στους δύο πρώην ποδοσφαιριστές περίπου 500.000 ευρώ χωρίς τους τόκους. Τα χρέη όμως, αφορούν την "παλιά" ΑΕΚ και η "Ένωση" δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούνται από το γραφείο του δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου, άλλωστε, είχαν καταθέσει καταγγελία στο πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης και ζητούσαν να μην πάρει άδεια η ΑΕΚ, αλλά δεν είχε γίνει δεκτή.

Η "Ένωση" στο μεταξύ, απολογείται σήμερα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τις δηλώσεις για τον διαιτητή Δελφάκη (Αρκαδίας) που είχε κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδηςμετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή. Ο "εν τοις πράγμασι διοικητής" της "Ένωσης" είχε πει "ένα μπράβο στην ΑΕΚ, που κέρδισε 4-1 με 10 παίκτες, με έναν διαιτητή... περίεργο. Όμως δεν πειράζει. Σε οκτώ μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν για να... φύγουν τα τρένα. Μόνο εκεί θα σφυρίζουν".

Για την υπόθεση ξεκίνησε "διαδικασία διερεύνησης" η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έπειτα από καταγγελία του προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Γκιρτζίκη που είχε ζητήσει την πειθαρχική δίωξη του.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ