ΑΕΚ

Έδωσε το ΟΚ η ΑΕΚ για Λεονάρντο, στις 940.000!

Έδωσε το ΟΚ η ΑΕΚ για Λεονάρντο, στις 940.000!
INTIME SPORTS

Μια ανάσα από την μετακόμιση του στην Κορέα Βρίσκεται ο Λεονάρντο, καθώς ΑΕΚ και Χιουντάι, συμφώνησαν για την μεταγραφή, με την Ένωση να στέλνει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του παίκτη. Απομένουν οι υπογραφές από τους Κορεάτες.

Μπορεί αρχικά ο Λεονάρντο να βρισκόταν σε επαφή με την Νταεγού από την Κορέα, αλλά νωρίς το απόγευμα στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μπήκε σφήνα η Χιουντάι και μάλιστα κατάφερε να αφήσει εκτός "παιχνιδιού" την ομάδα που ενδιαφερόταν εξ αρχής.

Αυτό ελάχιστα ενδιαφέρει την ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς από την στιγμή που ήθελε να πουλήσει τον παίκτη λόγω της οικονομικής κατάστασης και από την στιγμή που και ο Λεό πίεζε για την μεταγραφή, το θέμα ήταν τα χρήματα και η τελική συμφωνία και όχι η ομάδα.

Στις 940.000 ευρώ το συνολικό κέρδος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η ΠΑΕ ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει το συνολικό κέρδος της μεταγραφής στα 940.000 ευρώ.

Οι 440.000 θα κατατεθούν άμεσα στα ταμεία της Ένωσης και από εκεί και πέρα οι Κορεάτες θα δώσουν τις 500.000 ευρώ με εγγυητική τραπέζης και ημερομηνία Φεβρουαρίου, αλλά η διοίκηση θα μπορεί να την προεξοφλήσει με ένα χαμηλό κόστος, άμεσα.

Εστάλη στην Κορέα το συμβόλαιο υπογεγραμμένο

Μετά και την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε το συμβόλαιο υπογεγραμμένο και πλέον αυτό που απομένει είναι οι υπογραφές από την πλευρά της Χιουντάι και φυσικά η κατάθεση των χρημάτων και η εγγυητική.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ πλήρωσε στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 150.000 που του όφειλε, αφαιρώντας στην ουσία τα χρήματα αυτά από την μεταγραφή. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Λεονάρντο θα πραγματοποιήσει το... όνειρο του θα φύγει για Κορέα την Τετάρτη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ