ΑΕΚ

Έδειξε το πρώτο... σύστημα ο Χιμένεθ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για πρώτη φορά στο Κίελτσε οι παίκτες της ΑΕΚ έπαιξαν κανονικό "διπλό" και φάνηκαν οι προθέσεις του Μανόλο Χιμένεθ ως προς το... σχήμα.

Κάτι το πρόγραμμα της δουλειάς ως προς τις ασκήσεις τακτικής, κάτι οι απουσίες των διεθνών και του Κλωναρίδη, δεν είχαν δώσει ευκαιρία για κανονικό δίτερμα, κάτι που έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ στη σημερινή (3/7) απογευματινή προπόνηση. Κανονικό δίτερμα, με κανονικές ενδεκάδες, σε ολόκληρο το γήπεδο, ακόμα και με διαιτητή (τον φυσιοθεραπευτή Διονύση Έγκαρχο).

Αποστολή στο Κίελτσε: Κώστας Τσίλης

Ο Χιμένεθ σ' αυτό το δίτερμα έδειξε τις προθέσεις του, ως προς το σχήμα που έχει στο μπλοκάκι του για τη νέα σεζόν, τουλάχιστον αυτό που σκοπεύει να δώσει καταρχήν βάση. Ο Ισπανός τεχνικός παρέταξε και τις δυο ομάδες με σύστημα 4-4-1-1, που είχε δουλέψει και την περσινή σεζόν.

Στην κόκκινη ομάδα έπαιξαν ο Ανέστης κάτω από τα δοκάρια, ο Μπακάκης στο δεξί άκρο με τον Βράνιες και τον Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας, ενώ αριστερό μπακ ήταν ο Λόπες. Τα αμυντικά χαφ ήταν ο Γιόχανσον και ο Σιμόες, ο Γιούσης με τον Πατίτο ήταν στα δυο άκρα και στην επίθεση ο Κλωναρίδης με τον Μεληκιώτη.

Στην κίτρινη ομάδα ήταν τέρμα ο Μπάρκας, ο Τζανετόπουλος με τον Μανωλά στα στόπερ και ο Γκάλο με τον Βινίσιους στα άκρα της άμυνας. Στα χαφ ήταν ο Αϊντάρεβιτς με τον Γαλανόπουλο, ο Χριστοδουλόπουλος και ο Βλαχομήτρος ήταν στα άκρα της επίθεσης και ο Μάνταλος πίσω από τον Γιακουμάκη.

Το δίτερμα έληξε χωρίς να μπει γκολ, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να χάνει την σημαντικότερη ευκαιρία, με προβολή άουτ σε τετ α τετ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ