ΑΕΚ

Δυσκολεύει του Βράνιες για ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, έμεινε ξανά εκτός προπόνησης και δυσκολεύει η παρουσία του στο ματς της Κυριακής (12/3, 19:30) με τον ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική της Super League.

Όσο ο Όγκνιεν Βράνιες δεν επιστρέφει στα Σπάτα για να μπει στις προπονήσεις και εξακολουθεί να κάνει μόνο θεραπεία, τόσο δυσκολεύει η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής (12/3) με τον ΠΑΟΚ. Ειδικά από την στιγμή που πλέον έχουν απομείνει μόλις δυο προπονήσεις μέχρι και το παιχνίδι.

Το ζήτημα για τον Βράνιες είναι να υποχωρήσει το αιμάτωμα στο πόδι του. Ακόμα και αύριο (10/3) να επιστρέψει στις προπονήσεις, τότε θα έχει ελπίδες για να παίξει στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αν ωστόσο ούτε και στην αυριανή προπόνηση δουλέψει κανονικά, τότε θα έχουν μειωθεί πολύ οι πιθανότητες για να αγωνιστεί την Κυριακή.

Τουλάχιστον αυτή την φορά ο Μανόλο Χιμένεθ έχει λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο Ροντρίγκο Γκάλο φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και θα είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Κατά τα άλλα, με θεραπεία συνέχισε ο Ούγκο Αλμέιδα και με ατομικό πρόγραμμα ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ