ΑΕΚ

Δύο συστήματα στο μπλοκάκι του Κετσπάγια

Δύο συστήματα στο μπλοκάκι του Κετσπάγια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για πρώτη φορά ο Τιμούρ Κετσπάγια έκανε δίτερμα με ενδεκάδες στην ΑΕΚ και φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του για τα συστήματα που θα ακολουθήσει. Στο Κιέλτσε ο Βάργκας, ατομικό ο Σιμόες. (VIDEOS).

Με ομάδες των δώδεκα ποδοσφαιριστών που γινόντουσαν μέχρι και χθες (2/7) τα οικογενειακά διπλά στο Κίελτσε, ήταν αδύνατον να προκύψουν συμπεράσματα για τις σκέψεις του Τιμούρ Κετσπάγια ως προς το σύστημα της νέας ΑΕΚ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Άλλωστε αυτός ενδεχομένως ήταν και ένας λόγος που ο τεχνικός της Ένωσης είχε κάνει αυτή την επιλογή δουλειάς. Σήμερα (3/7) όμως, η απουσία του Σιμόες από το κανονικό πρόγραμμα, υποχρέωσε τον Κετσπάγια να βάλει στο γήπεδο κανονικές... ενδεκάδας για το "διπλο". Και έτσι σχεδόν υποχρεωτικά, έδωσε... σύστημα στις δυο ομάδες.

Όσο για το συμπέρασμα; Ο Κετσπάγια έχει στο μπλοκάκι του, τόσο το 4-2-3-1, όσο και το 4-3-3. Τουλάχιστον αυτά ήταν τα δυο συστήματα με τα οποία έπαιξαν οι ομάδες στο δίτερμα, με το Μάνταλο να έχει ρόλο μπαλαντέρ. Στους κίτρινους και στο 4-2-3-1, ο Μπακασέτας ήταν πίσω από τον Πέκχαρτ σε ρόλο ελεύθερο και ο Πλατέλλας με τον Βασιλαντωνόπουλο στα δυο άκρα. Όσο για τους "μπλε" που έπαιζαν σε διάταξη 4-3-3, ο Αραβίδης ήταν στην κορυφή, με τον Μπαρμπόσα και τον Ζόριτς στα δυο άκρα της επίθεσης, τον Γιόχανσον κόφτη και τους Ανάκογλου και Ανδρεόπουλο ως εσωτερικά χαφ.

Μέσα ο Βάργκας, έξω ο Σιμόες

Μια (νέα) παρουσία, αλλά και μια απουσία, είχε το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης της ΑΕΚ στο Κίελτσε. Ο Ρόναλντ Βάργκας πρόλαβε να φτάσει εγκαίρως στο ξενοδοχείο της ομάδας, καθώς σήμερα επέστρεφε από την άδεια λόγω γάμου. Και έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση. Ωστόσο μετά από πέντε μέρες απουσίας, δεν ήταν δυνατόν να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Επίσης ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Αντρέ Σιμόες, καθώς υποφέρει από κάποιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο. Περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ο Πορτογάλος μέσος έμεινε εκτός. Και θα ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ