ΑΕΚ

Δυο πανηγύριζαν, ένας... έτρεχε

Δυο πανηγύριζαν, ένας... έτρεχε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ώρα που ο κυρίως ο Μπαρμπόζα αλλά και ο Σιμόες σήκωναν το ξενοδοχείο στο Κίελτσε στον "αέρα", ο Τσιγκρίνσκι είχε άθελά του μπλεξίματα.

Συνήθως τα βράδια στο ξενοδοχείο που φιλοξενεί τις αποστολές των ομάδων που κάνουν προετοιμασία στο εξωτερικό, επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή. Ειδικά μετά τις 11.00, όταν και οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στα δωμάτια τους και ξεκουράζονται.

Εξαίρεση αποτέλεσε το ξενοδοχείο της ΑΕΚ στο Κίελτσε, στο οποίο χθες (30/6) το βράδυ σηκώθηκε στον... αέρα. Την ώρα που όλοι οι κάτοικοι της πόλης και ολόκληρης της Πολωνίας τα είχαν βάζει μαύρα για τον αποκλεισμό της εθνικής τους, ο Έλντερ Μπαρμπόζα και ο Αντρέ Σιμόες πανηγύριζαν με την ψυχή τους. Συμπατριώτες του Σάντος και του Ρονάλντο γαρ.

Οι δυο Πορτογάλοι μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, παρακολούθησαν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην τραπεζαρία σε μεγάλο προτζέκτορα. Και μάλιστα στο γκολ του Λεβαντόφσκι, δέχθηκαν την καζούρα από τους συμπαίκτες τους. Όταν όμως σκόραρε η Πορτογαλία, ο Σιμόες πανηγύρισε, ενώ ο Μπαρμπόζα ανέβηκε πάνω στην καρέκλα.

Το δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της ΑΕΚ το παρακολούθησαν από τα δωμάτια τους, όπως και την παράταση και τα πέναλτι. Και όταν όλα τελείωσαν και προκρίθηκε η Πορτογαλία, ο Μπαρμπόζα ειδικά ακούστηκε σ' όλο το ξενοδοχείο.

Αντίθετα πάντως με τους πανευτυχείς Πορτογάλους της ΑΕΚ, ένας άλλος "κιτρινόμαυρος" είχε χθες μπλεξίματα και μάλιαστα χωρίς να φταίει. Διαπιστώθηκε πως χάκερς έχουν φτιάξει ψεύτικο προφίλ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο Facebook και μάλιστα μεταξύ άλλων αναρτήσεων, υπήρχαν και σεξουαλικές παρενοχλήσεις και ανήθικες προτάσεις σε κοπέλες.

Υπέπεσε στην αντίληψη των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι οποίοι ενημέρωσαν αμέσως τον Ουκρανό στόπερ. Και φυσικά μετά την αρχική του έκπληξη, έγινε έξαλλος και ζήτησε να κινηθούν όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες, ώστε καταρχήν να "κατέβει" άμεσα το ψεύτικό προφίλ, αλλά και αν υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι "ένοχοι".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ