ΑΕΚ

Δυο (νέοι) πονοκέφαλοι για Δέλλα

Δυο (νέοι) πονοκέφαλοι για Δέλλα
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και προκειμένου να μην ρισκάρει να χειροτερέψει η κατάσταση, αποχώρησε από την προπόνηση.

Δυο ζητήματα της τελευταίας στιγμής, έρχονται να προστεθούν στις ανησυχίες του Τραϊανού Δέλλα για το φιλικό της Κυριακής (16/8) με την Ιντερ. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και προκειμένου να μην ρισκάρει να χειροτερέψει η κατάσταση, αποχώρησε από την προπόνηση.

Αν και πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα θα διαπιστωθεί αύριο (14/8). Και φυσικά ο Δέλλας θα αποφασίσει αν μπορεί να υπολογίζει στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό για το φιλικό της Κυριακής.

Επίσης ο Βαγγέλης Πλατέλλας παρέμεινε και σήμερα (13/8) εκτός προγράμματος προπόνησης. Ο αρχηγός της ΑΕΚ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και ήταν και πάλι αδύναμος.

Πλέον, τα περιθώρια έχουν στενέψει. Και αν δεν καταφέρει ούτε στην αυριανή (14/8) προπόνηση να μπει κανονικά στο πρόγραμμα, τότε δύσκολα θα μπορέσει να ταξιδέψει με την αποστολή της ΑΕΚ την Κυριακή στην Ανκόνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ