ΑΕΚ

Δυο μέρες ηρεμίας

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χιμένεθ έδωσε στους παίκτες του διήμερο ρεπό για να ηρεμήσουν, πριν επιστρέψουν στα Σπάτα για τις τελευταίες προπονήσεις της σεζόν.

Διαφορετικά είχε σκεφτεί ο Μανόλο Χιμένεθ το διήμερο ρεπό που θα έδινε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά τον τελικό του κυπέλλου. Θα ήθελε να ήταν για να απολαύσουν και να πανηγυρίσουν το νταμπλ.

Τώρα οι δυο μέρες που έδωσε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του, είναι για να μπορέσουν να ηρεμήσουν από την ένταση του χαμένου τελικού. Άλλωστε η αλήθεια είναι πως το βράδυ του τελικού έληξε ζόρικα για τους παίκτες της ΑΕΚ. Φάνηκε από τα δάκρυα του Μπάρκα και του Γιακουμάκη, από τον τρόπο που πήγε ο Λιβάγια στην εξέδρα του κόσμου της ΑΕΚ, από τα κατεβασμένα κεφάλια.

Στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ υπήρχε σιωπή, απογοήτευση, στεναχώρια, αλλά και εκνευρισμός για την συμπεριφορά και παικτών του ΠΑΟΚ αλλά και οπαδών κατά την διάρκεια της απονομής. Και ο Χιμένεθ έδωσε στους παίκτες δυο μέρες ρεπό για να εκτονωθεί όλο αυτό και να επιστρέψουν στα Σπάτα από την Τρίτη (15/5), προκειμένου να κάνουν τις τελευταίες προπονήσεις για την φετινή σεζόν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ