ΑΕΚ

Δυο ακόμα κινήσεις, πριν ξεκινήσει η προετοιμασία

Δυο ακόμα κινήσεις, πριν ξεκινήσει η προετοιμασία
INTIME SPORTS

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Θέσαρ Άρθο προσθέτει ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ της νέας ΑΕΚ. Όμως η εικόνα εξακολουθεί να μην είναι συμπληρωμένη.

Υπάρχουν προβλεπόμενες από τον μεταγραφικό σχεδιασμό κινήσεις, που ακόμα εκκρεμούν. Προφανώς και χρόνος για… ξόδεμα υπάρχει.

Παρόλα αυτά στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν κάποιες απ’ αυτές τις εκκρεμότητες, πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα ο στόχος είναι να γίνουν (τουλάχιστον) δυο μεταγραφές ακόμα, μέσα στις επόμενες δέκα μέρες.

Στην ΑΕΚ έχουν προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις και είναι αισιόδοξοι πως θα μπορέσουν να τις ολοκληρώσουν άμεσα. Περιπτώσεις που πιθανότατα αφορούν την ενίσχυση των… μετόπισθεν (τερματοφύλακας και αριστερό μπακ), καθώς ίσως για την γραμμή κρούσης έχουν σκοπό να ξοδέψουν χρόνο.

Άλλωστε έχουν στην άκρη του μυαλού τους και την (δύσκολη) περίπτωση Σκόκο, που δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει νωρίτερα από τα μέσα του Ιούλη.

Το σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ επιδιώκουν να αφήσουν όσο το δυνατόν λιγότερες μεταγραφικές υποθέσεις, να «τρέχουν» παράλληλα με το κτίσιμο της ομάδας στην προετοιμασία. Αφενός διότι κτίζεται πολύ πιο σωστά η ομάδα, όταν υπάρχουν τα περισσότερα υλικά από την αρχή.

Αφετέρου διότι είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες επιπλέον ανάγκες, από αδυναμίες ή ελλείψεις που θα φανούν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ