ΑΕΚ

Δώρο γενεθλίων

Δώρο γενεθλίων
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ παρουσίασε το καλό της πρόσωπο και νίκησε με 4-0 τον Αστέρα Βάρης γιορτάζοντας την συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής.

Τα γκολ των Σταθάκη, Ντ' Ακόλ, Πλατέλλα και Τσεβά χάρισαν μια εύκολη νίκη στην "Ένωση", μια ημέρα πριν από την συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της, αφήνοντας πίσω της, τις κακές εμφανίσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Το ματς:

Όπως ήταν αναμενόμενο η ΑΕΚ συνάντησε την ομάδα του Αστέρα Βάρης, οχυρωμένη πίσω από γραμμή της σέντρας και έψαξε από την αρχή να βρει τρόπους για να διασπάσει την άμυνα της αντίπαλης ομάδας.

Τον γόρδιο δεσμό των φιλοξενούμενων "έσπασε" ο Σταθάκης με μακρινό σουτ στο 14' αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα Ούσιο, ο οποίος όμως φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Με κεκτημένη ταχύτητα με την ψυχολογία στο πλευρό της, η ΑΕΚ, διπλασίασε τα τέρματα της με τον Βραζιλιάνο Ντ' Ακόλ έξι λεπτά μετά το πρώτο γκολ.

Με το 2-0 οι γηπεδούχοι κατέβασαν τον ρυθμό του αγώνα μέχρι την λήξη του ημιχρόνου με τον Πλατέλλα να προσπαθεί με ατομικές προσπάθειες και να είναι γενικά η μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα του Αστέρα Βάρης.

Δώρο γενεθλίων
INTIME SPORTS

Στο δεύτερο ημίχρονο η ο "Δικέφαλος" μπήκε επιθετικά στο παιχνίδι, αλλά πάλι μετά τα πρώτα λεπτά κατέβασε τον ρυθμό. Ενδεικτικό είναι ότι η πρώτη ευκαιρία ήρθε μετά από ένα τέταρτο παιχνιδιού όταν ο Ντ' Ακόλ μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Γροντή, έχασε προ κενής εστίας την ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα και να τριπλασιάσει της ομάδας του.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε πέσει κατακόρυφα και ήρθε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής σήμερα της ΑΕΚ και του γηπέδου γενικά, Πλατέλλας, να σημειώσει το 3-0 μετά από εκπληκτικό σουτ.

Το πιο όμορφο γκολ η "Ενωση" το κρατούσε για το τέλος, καθώς το γκολ που σημείωσε ο Τσεβάς μπορεί να φαίνεται εύκολο ωστόσο προέκυψε από ωραία ομαδική προσπάθεια, γεγονός που ευχαρίστησε τον Τραϊάνό Δέλλα.Μετά το 4-0, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν με δυο απειλητικά σουτ του Γροντή και ένα του Ανάκογλου αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

Δώρο γενεθλίων
INTIME SPORTS

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σκόρερ:14' Σταθάκης, 20' Ντακόλ, 71' Πλατέλλας, 74' Τσεβάς

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς (67' Μούργκα), Τσουμάγκας (75' Πεταυράκης), Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας, Ντακόλ (70' Τσεβάς), Γροντής, Ανάκογλου, Πλατέλλας

Αστέρα Βάρης: Ούσιος, Σχίζας, Κοπελάς, Σκουρλής, Πλίτσης, Φωστέρης (63' Κωβαίος), Μίχος, Ανδρεαδάκης, Καζατζής (82' Δρακοντίνης), Ζώνας, Ντούλιας (77' Κριλής)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ