ΑΕΚ

Δύσκολα στη ρεβάνς με την ΑΕΛ ο Βράνιες

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αρχίζουν να μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβει ο Όγκνιεν Βράνιες τη ρεβάνς με τη Λάρισα την προσεχή Τετάρτη (18/4) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακόμα κι αν ο Όγκνιεν Βράνιες δεν υπέφερε από μυϊκό πρόβλημα, δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο (15/4) ματς της ΑΕΚ στα Χανιά με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα, καθώς είναι τιμωρημένος.

Ο στόχος του Βόσνιου στόπερ ήταν να προλάβει την ρεβάνς κυπέλλου της Τετάρτης (18/4) με την Λάρισα. Ωστόσο φαίνεται πως ο στόχος αυτός απομακρύνεται. Ο Βράνιες έκανε και σήμερα (12/4) μόνο θεραπεία, καθώς ο μυϊκός τραυματισμός του, θέλει προσοχή και ειδική διαχείριση.

Επίσης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ξανά ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, που υποφέρει από μια κάκωση στον προσαγωγό. Κάτι που μειώνει τις πιθανότητες του εξτρέμ της ΑΕΚ να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής.

Όσο για τον Πάρη Μπάμπη, που τραυματίστηκε χθες (11/4) στο γόνατο, σήμερα ή το αργότερο αύριο (13/4), θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, για να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι, για ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ