ΑΕΚ

Δύσκολα ο Τσιγκρίνσκι, εκτός ο Κλωναρίδης με Μίλαν

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Bίκτωρ Κλωναρίδης τέθηκε νοκ άουτ απ' τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Μίλαν, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει κι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Στην ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω τους και τη νίκη στη Νέα Σμύρνη αλλά και το πλήγμα με την απώλεια του Πέτρου Μάνταλου. Μόλις σε δυο ημέρες, η Ένωση θα υποδεχθεί την Μίλαν στο ΟΑΚΑ, το οποίο μάλιστα θα είναι και σχεδόν γεμάτο (άνοιξε ηλεκτρονικά πριν λίγο και η θυρα 28 με τιμή 40 ευρώ).

Στη σημερινή (31/10) προτελευταία προπόνηση πριν το ματς της Πέμπτης (2/11), ο Βίκτωρ Κλωναρίδης έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Κάτι που σημαίνει πως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τη Μίλαν.

Επίσης όλα δείχνουν πως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος, ώστε να δώσει το παρών στο ματς της Πέμπτης. Ο Ουκρανός στόπερ έχει μπει στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, φορώντας τον ειδικό προστατευτικό νάρθηκα.

Όμως και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ο Χιμένεθ είχε εκφράσει επιφυλάξεις για την ετοιμότητα του Τσιγκρίνσκι, να μπει σε συνθήκες κανονικού αγώνα. Υπό την έννοια πως στα Σπάτα είναι σε σχετικά προστατευμένο περιβάλλον, ως προς τις μονομαχίες σώμα με σώμα. Πάντως υπάρχει και η αυριανή (1/11) τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τη Μίλαν, όταν και θα λάβει ο Χιμένεθ τις οριστικές του αποφάσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ