ΑΕΚ

Δύο φιλικά για την ΑΕΚ

Δύο φιλικά για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Τη Λαμία την Κυριακή (28/9) και τον Πιερικό την ερχόμενη εβδομάδα (4/10) θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ σε φιλικές αναμετρήσεις.

Η Ένωση συνεχίζει σε δυνατούς ρυθμούς την προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος και την Κυριακή (28/09) θα αντιμετωπίσει την Λαμία εκτός έδρας. Φιλικό και στις 4 Οκτωβρίου με Πιερικό.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν επαναπαύεται καθόλου και θέλει να έχει συνεχώς στην… τσίτα τους παίκτες του. Για το λόγω αυτό κανονίστηκε φιλικός αγώνας για την Κυριακή, μιας και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής δεν γνωρίζει κανένας πότε θα ξεκινήσει.

Αρκετές ομάδες θέλησαν να αντιμετωπίσουν την Ένωση, ωστόσο οι υπεύθυνοι αποφάσισαν η ΑΕΚ να ταξιδέψει στην Λαμία, ώστε να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Στο φιλικό περισσότερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται ότι θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν αρκετά στο Κύπελλο, με τον Δέλλα να κρατάει ζεστούς όλους τους παίκτες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι "κιτρινόμαυροι" θα ταξιδέψουν αυθημερόν στην Λαμία, καθώς η απόσταση είναι μικρή και δεν χρειάζεται να υπάρξει διανυκτέρευση.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου προγραμμάτισαν και το φιλικό της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς μετά την Λαμία η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Κατερίνη, ώστε να αντιμετωπίσει τον Πιερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

"Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Λαμίας ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 θα πραγματοποιήσει δυνατό φιλικό με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕΚ".

Η ανακοίνωση του Πιερικού:

"Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα φιλοξενήσει την μεγάλη και ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ. σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ το Σάββατο 04/10/2014 και ώρα 19:00".

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ