ΑΕΚ

Δύο ήθελε, δύο θα πάρει

Δύο ήθελε, δύο θα πάρει
INTIME SPORTS

Ο τραυματισμός του Κορδέρο δεν διαφοροποιεί το μεταγραφικό σχεδιασμό του ερχόμενου Ιανουαρίου, ωστόσο αναμένεται να επισπεύσει τις διαδικασίες για την απόκτηση αμυντικού μέσου.

Οι ανάγκες δύσκολα διαφοροποιούνται μέσα από έναν τραυματισμό που θα διαρκέσει ενάμιση μήνα κι ενώ μεσολαβεί σημαντική διακοπή. Η ΑΕΚ έχει επικεντρώσει τις μεταγραφικές επιδιώξεις της στην αγορά ενός αμυντικού μέσου κι ενός επιθετικού περιοχής.

Ασφαλώς θα ήθελε να έχει τουλάχιστον τον πρώτο εκ των δύο στο ματς κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο στις 8 του ερχόμενου Ιανουάριου αφού θα απουσιάσει από το παιχνίδι αυτό ο τραυματίας Κορδέρο.

Παρά τις αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών που έχει η ΑΕΚ και ειδικά μετά τη χθεσινή απώλεια του Κορδέρο, οι Κιτρινόμαυροι δεν θα αλλάξουν τα πλάνα τους παραμένοντας σταθεροί στις αποφάσεις τους για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου.

Η απόκτηση παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση αλλά και η ενίσχυση της ομάδας επιθετικά είναι οι δύο κινήσεις που έχουν αποφασιστεί οριστικά, ενώ δεν αποκλείεται να προωθηθεί και η προσθήκη ενός εξτρέμ, ανάλογα με τις επιλογές που θα γίνουν στις δύο παραπάνω θέσεις.

Σύσκεψη και μπάτζετ

Στη σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή των Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δέλλα, υπήρξε ταύτιση απόψεων για την προτεραιότητα που πρέπει να δοθεί στις υποθέσεις του φορ και του κόφτη που θα αλλάξουν με την παρουσία τους άμεσα και προς το καλύτερο την εικόνα και λειτουργία του συνόλου.

Ωστόσο εκείνος που και σε αυτές τις περιπτώσεις θα πάρει τις τελικές αποφάσεις θα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς από το ύψος του μπάτζετ που θα καθοριστεί (συζήτηση γίνεται για 1 εκατ. ευρώ συνολικά) θα φανεί και ποιοι μεταγραφικοί στόχοι είναι εφικτοί και ποιοι όχι. Θα απασχολήσει επίσης ως θέμα το αν κάποιος από τους υποψήφιους στόχους αξίζει τόσο πολύ ώστε να πραγματοποιηθεί κάποια οικονομική υπέρβαση τον Ιανουάριο.

Η εντύπωση που δημιουργείται πάντως είναι ότι η ΑΕΚ δεν θα προβεί σε μεγάλες δαπάνες, ενώ εξετάζονται και περιπτώσεις παικτών που μπορούν να αφιχθούν ως δανεικοί και να οριστεί οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι για την περίπτωση που ικανοποιήσουν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ