ΑΕΚ

Δουλειά στο 4-3-3, "χωρίς" Τζεμπούρ

Δουλειά στο 4-3-3, "χωρίς" Τζεμπούρ
INTIME SPORTS

Με εναλλακτικό πλάνο σχήματος, ο Τραϊανός Δέλλας είχε δουλέψει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στα Σπάτα. Εκτός από το 4-2-3-1, ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε βάλει στις επιλογές του και το 4-3-3.

Ακόμα και τις πρώτες μέρες στην Πολωνία, ο Δέλλας δούλεψε και με τα δυο σχήματα. Και επικεντρώθηκε μόνο στο 4-2-3-1, από το πρώτο φιλικό και μετά. Αλλά στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης, ο Δέλλας επανέφερε στο γήπεδο το 4-3-3 και το δούλεψε τόσο στην τακτική, όσο και στο δίτερμα.

Αποστολή, Πολωνία: Κώστας Τσίλης

Με τον Γιόχανσον σε ρόλο κόφτη και τους Ανάκογλου και Σιμόες στις θέσεις εσωτερικών μέσων, με εντολή να παίζουν ανάμεσα στις δυο γραμμές (μεσαία γραμμή και επίθεση). Ο Αραβίδης και ο Πλατέλλας ήταν στις δυο θέσεις των εξτρέμ και ο Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης, με τους Γκάλο, Σοϊλέδη, Άρθο και Κολοβέτσιο στην τετράδα της άμυνας. Παρόλο που υπάρχει και η απογευματινή προπόνηση αλλά και πιθανότατα και μια αύριο (5/8) το πρωί, το πιθανότερο είναι πως αυτό θα είναι το σχήμα στο φιλικό της Τετάρτης (5/8).

"Εκτός' ο Τζεμπούρ

Από το σχήμα που δοκίμασε ο Δέλλας στην πρωινή προπόνηση, απουσίαζε ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ήταν στην ομάδα των «αναπληρωματικών». Μπορεί ο Τραϊανός Δέλλας να μην ήθελε να δώσει ούτε συνέχεια, ούτε έκταση στο περιστατικό με τον Αλγερινό στο φιλικό με την Ανόρθωση.

Όμως από την άλλη μεριά, ο τεχνικός της ΑΕΚ ήθελε να φανούν στην πράξη, ποιες θα ήταν οι συνέπειες για τον παίκτη και την ομάδα, αν το φιλικό με τους Κύπριους, ήταν επίσημο ματς. Ο Τζεμπούρ θα είχε αποβληθεί και δεν θα μπορούσε να δώσει το παρών στο επόμενο παιχνίδι. Και με βάση αυτό το δεδομένο, ο τεχνικός της ΑΕΚ έδειξε πως δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Αλγερινό στο αυριανό (5/8) φιλικό.

"Ανεβαίνει'' ο Βάργκας

Δύσκολο να παίξει στο τελευταίο φιλικό είναι για τον Ρόναλντ Βάργκας. Κυρίως διότι ακολουθεί και το παιχνίδι του Σαββάτου με την Σεβίλλη. Όμως ο Βάργκας στη σημερινή πρωινή προπόνηση ανέβασε στροφές. Έπαιξε, έστω και σε ρόλο μπαλαντέρ στην άσκηση για την κυκλοφορία της μπάλας. Και φάνηκε πως η επιστροφή του στους κανονικούς ρυθμούς, δεν πρόκειται να αργήσει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ