ΑΕΚ

Δουλειά σε "διπλό" πλάνο για τον Πογέτ

Δουλειά σε "διπλό" πλάνο για τον Πογέτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το παιχνίδι στη Λιβαδειά, που θα «κλειδώσει» την δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο, έχει την σημασία του. Ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, δούλεψε με δυο διαφορετικά αγωνιστικά πλάνα.

Θεωρητικά τα… σπουδαία για την ΑΕΚ είναι στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ατρόμητο και στα πλέι οφ. Όμως η αλήθεια είναι πως το αυριανό (17/4) παιχνίδι στη Λιβαδειά, που θα «κλειδώσει» την δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο, έχει και την σημασία του αλλά κυρίως την απόλυτη προτεραιότητα.

Γι αυτό άλλωστε και στη σημερινή (16/4) τελευταία προπόνηση, ο Γκουστάβο Πογέτ έδωσε πολύ μεγάλο βάρος στην δουλειά στην τακτική. Έκανε δίτερμα και πολλές παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δούλεψε με δυο διαφορετικά αγωνιστικά πλάνα. Δοκίμασε και το καθιερωμένο 4-3-3 με τον Γιόχανσον σε ρόλο κόφτη και τους Μάνταλο και Μπουονανότε ως εσωτερικά χαφ. Αλλά και το 4-2-3-1 με το οποίο έπαιξε απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά με τον αρχηγό της ΑΕΚ δίπλα στον Σουηδό μέσο.

Πάντως το προβάδισμα στο μυαλό του Πογέτ για το αυριανό (17/4) ματς, φαίνεται να έχει το 4-3-3, το οποίο δούλεψε και περισσότερο στη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ