ΑΕΚ

Δούλεψε σε τακτική ενόψει φιλικού

Δούλεψε σε τακτική ενόψει φιλικού
INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο Τραϊανός Δέλλας έβαλε τους παίκτες να παίξουν διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο. Δούλεψε τακτική ενόψει του φιλικού με τον Ρήγα. Οδηγίες και στα στημένα. "Ντούνη εσύ γιατί δεν φωνάζεις" (pics)!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: Βαγγέλης Κατσαΐτης

Την Κυριακή (17/8) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ρήγα Φεραίο σε φιλικό παιχνίδι στο Βελεστίνο. Με αφορμή τον συγκεκριμένο αγώνα, ο Δέλλας στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, έβαλε τους παίκτες σε ρυθμό αγώνα και δούλεψε πάνω στην τακτική.

Δούλεψε σε τακτική ενόψει φιλικού
INTIME SPORTS

Οι Κιτρινόμαυροι έπαιξαν ελεύθερα σε ολόκληρο το γήπεδο, με τον Δέλλα να τους σταματά μόνο όταν υπήρχε στημένη φάση για να τους εξηγήσει με ποιον τρόπο θέλει να εκτελεστεί, ενώ σε κάποιες φάσεις σταματούσε το παιχνίδι για να δώσει οδηγίες για τις σωστές κινήσεις μέσα στον χώρο.

"Να δουλεύει και το μυαλό σας, να μιλάτε μεταξύ σας. Αν δεν μου μιλήσετε για να ξέρω τι κάνετε, δεν θα κάνω σωστή κίνηση. Δεν έχω μάτια στην πλάτη. Μιλάτε!"

Δούλεψε σε τακτική ενόψει φιλικού
INTIME SPORTS

Οι ομάδες:

Οι μπλε με «επικεφαλής» τον Μπορμπόκη ήταν οι: Βούρας, Σταθάκης, Κέζος, Αργυρίου, Τσουμάγκας, Πεταυράκης, Δημγκιόκας, Ανάκογλου, Κορδέρο, Καζβιρόπουλος, Μπρέσεβιτς

Και οι πορτοκαλί με τον Κολοσσό ήταν: Καραγκιολίδης, Τζανετόπουλος, Ντούμπερετ, Παληαρούτας, Ζιβάνοβιτς, Γεωργέας, Ρόβας, Τσουκαλάς, Παυλής, Θαναηλάκης, Ράμα.

Οι υπόλοιποι τέσσερις, Τσούπρος, Μούργκα, Τσάθας, Κατσικάς είναι οι αλλαγές.

Μοναδική απουσία ο Τσεβάς, ο οποίος μετά το ζέσταμα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τζόκινγκ γύρω από το γήπεδο.

Δούλεψε σε τακτική ενόψει φιλικού
INTIME SPORTS

"Εσύ γιατί δεν φωνάζεις"

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ο Τραϊανός Δέλλας άφησε τους ποδοσφαιριστές και κατευθύνθηκε στην πλευρά που προπονούνται οι τερματοφύλακες. Είναι κάτι που το κάνει συνέχεια, όπως σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο, προκειμένου να έχει άποψη και ο ίδιος για την ετοιμότητα στον άσσο.

Σε μια άσκηση λοιπόν, οι τερματοφύλακες έπρεπε να κάνουν εξόδους με τους Καραγκιολίδη και Βούρα να φωνάζουν κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της άσκησης. Ωστόσο ο Παναγιώτης Ντούνης έμενε σιωπηλός...

Να σημειώσουμε εδώ, ότι σε κάθε έξοδο οι τερματοφύλακες έχουν εντολή να φωνάζουν σε κάθε έξοδο, ούτως ώστε να τους γίνει συνήθεια στους αγώνες να φωνάζουν για να ξέρουν οι συμπαίκτες τους πότε ελέγχουν την φάση.

Ο νεαρός τερματοφύλακας λοιπόν, δεν φώναζε σε δύο εξόδους με τον Τράι να του μιλάει: "Εσύ γιατί δεν φωνάζεις;" Με τον Ντούνη να κατεβάζει το κεφάλι κάτω και στην αμέσως επόμενη φάση, κάνοντας μια εξαιρετική έξοδο φώναξε, αυτό ήταν άλλωστε και το ζητούμενο, και άκουσε το «μπράβο» και από τον Κολοσσό αλλά και από τον Καμπόλη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ