ΑΕΚ

Δούλεψαν και στο ρεπό οι Αλμέιδα και Χριστοδουλόπουλος

Δούλεψαν και στο ρεπό οι Αλμέιδα και Χριστοδουλόπουλος
Αλμέιδα-ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούγκο Αλμέιδα και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, παρά το διήμερο ρεπό, βρέθηκαν στα Σπάτα με στόχο να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να επανέλθουν... δριμύτεροι.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, από χθες (03/10) το πρωί, παρακολουθούν ως... θεατές όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, καθώς έχουν διήμερο ρεπό. Πολλοί βέβαια ήταν εκείνοι που είτε χθες, είτε σήμερα (04/10), πήγαν στα Σπάτα για να κάνουν αποφόρτιση.

Όμως για τον Ούγκο Αλμέιδα και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που χρειάζονται δουλειά για να φτάσουν στο 100% της ετοιμότητας τους, εκμεταλλεύτηκαν αυτό το επιπλέον ρεπό, για να κάνουν έξτρα δουλειά. Αμφότεροι πήγαν στα Σπάτα και έκαναν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Πορτογάλος φορ βρίσκεται σε διαδικασία να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στη μέση, με σκοπό να επανέλθει στο ματς με την Λάρισα. Όσο για τον Λάζαρο, χρειάζεται δουλειά, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος, ως προς το βαθμό ετοιμότητας του. Επίσης δουλειά στο ρεπό έκανε και ο Ρόναλντ Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος πραγματοποίησε αποθεραπεία καθώς υποφέρει από θλάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
Κετσπάγια: "Εγώ τα γ...α όλα και δεν χρειαζόμουν κανέναν"
"Τεχνητή" γαλήνη μετά την... καταιγίδα στην ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ