ΑΕΚ

Δόθηκαν οι απαντήσεις

Δόθηκαν οι απαντήσεις

Με τους μηχανικούς της εταιρίας που έχει αναλάβει την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, να δίνουν απαντήσεις σ’ όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, ολοκληρώθηκε η τετραμερής συνάντηση στο ΥΠΕΚΑ.

Αυτή την φορά η συνάντηση που έγινε στο ΥΠΕΚΑ ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΑΕΚ, της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο του νέου γηπέδου, σε ανθρώπους του υπουργείου, της Περιφέρειας και του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες.

Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Σ’ αυτές τις τρεις ώρες, οι μηχανικοί που έχουν κάνει την μελέτη του έργου, απάντησαν σ’ όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, κυρίως από την πλευρά του Δήμου. Για το κυκλοφοριακό, για τα πάρκινγκ, ακόμα και για το ύψος του νέου γηπέδου. Και δόθηκαν όλες οι απαραίτητες απαντήσεις και διευκρινήσεις, με στοιχεία από την μελέτη. Μάλιστα αυτές οι απαντήσεις θα κατατεθούν και εγγράφως στο ΥΠΕΚΑ, προκειμένου να επισυναφτούν στον φάκελο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, που θα κληθεί να υπογράψει ο υπουργός.

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως πλέον έχουν δώσει όλες τις απαντήσεις που έχουν ζητηθεί. Παρόλα αυτά, θα πάνε και σε μια ακόμα συνάντηση, αυτή την φορά με τεχνικούς του Δήμου. Είναι μια συνάντηση που έχει ζητήσει η πλευρά του Δήμου. Στην ΑΕΚ δεν έχουν σκοπό να κάνουν εκπτώσεις ή αλλαγές στην μελέτη του έργου. Τέτοιο θέμα δεν τίθεται. Απλώς είναι αποφασισμένοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ να δίνουν απαντήσεις σ’ όποια θέματα θέτει, οποιοσδήποτε εμπλεκόμενος φορέας. Εν προκειμένω ο Δήμος. Πάντως παράλληλα, περιμένουν από τον υπουργό να βάλει την υπογραφή του και στο φάκελο με την ΜΠΕ, που έχει έτσι κι αλλιώς κλείσει.

"Στη δεύτερη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, διάρκειας τριών και πλέον ωρών, με αντικείμενο συζήτησης το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, οι αρμόδιοι μηχανικοί του έργου από την πλευρά της ΑΕΚ και της κατασκευάστριας εταιρίας «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» ανέπτυξαν με επάρκεια τις θέσεις τους σχετικά με το κυκλοφοριακό της περιοχής, τις επιπλέον θέσεις στάθμευσης και θέματα ασφάλειας του γηπέδου.

Η πλευρά της ΑΕΚ θα ενημερώσει εγγράφως το Υπουργείο για τις θέσεις της, όπως αναπτύχθηκαν στη σημερινή συνάντηση.

Αποφασίστηκε να γίνει ακόμα μία συνάντηση ανάμεσα στους υπεύθυνους του έργου και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος για να συζητηθούν τα ως άνω αναφερόμενα ζητήματα με περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ από την πλευρά των εκπροσώπων του Δήμου τέθηκε προς συζήτηση και το θέμα του ύψους του γηπέδου", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ