ΑΕΚ

Δοκιμές Δέλλα με Μπουονανότε βασικό

Δοκιμές Δέλλα με Μπουονανότε βασικό
Μπουονανότε INTIME SPORTS

Αν κι έχει λίγες ημέρες στην Ελλάδα, ο Ντιέγκο Μπουονανότε φαίνεται ότι είναι πανέτοιμος με τον Τραϊανό Δέλλα να σκέφτεται να του δώσει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση της ΑΕΚ, με τον Πλατανιά.

Ο τεχνικός της Ένωσης, Τραϊανός Δέλλας, φαίνεται πως τελευταία στιγμή θα καταλήξει για τους έντεκα βασικούς που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση απέναντι στον Πλατανιά, ωστόσο έδειξε στην τελευταία προπόνηση, της Παρασκευής, μερικές από τις σκέψεις του.

Πιο συγκεκριμένα ο δοκίμασε τους Κολοβέτσιο και Τζανετόπουλο στα στόπερ με τους Γκάλο και Σοϊλέδη (αν τελικά δεν τα καταφέρει ο Ντίντακ με το πρόβλημα που προέκυψε με την ελευθέρας του) στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα.

Στα χαφ φαίνεται πως οι Γιόχανσον και Σιμόες έχουν καπαρώσει τις δύο θέσεις με τους Μπαρμπόζα, Βάργκας και Μπουονανότε να δοκιμάζονται στην τριάδα του κέντρου με μοναδικό προωθημένο τον Αραβίδη. Όπως όμως όλα δείχνουν, το τελικό σχήμα με τους έντεκα βασικούς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, λίγες ώρες πριν την έναρξη του ΑΕΚ – Πλατανιάς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ