ΑΕΚ

Διπλή μετεγγραφική αποστολή για την ΑΕΚ

Διπλή μετεγγραφική αποστολή για την ΑΕΚ
Μιλοβάνοβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και υπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, αναχωρούν σήμερα (28/4) από την Ελλάδα για μετεγγραφικές αποστολές. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τα ταξίδια σχεδόν απαγορεύτηκαν αυτή την περίοδο από τον Στέλιο Μανωλά, ελέω τελικού κυπέλλου. Άλλωστε όπως ήδη από χθες (27/4) έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, ο τεχνικός της Ένωσης μόλις και μετά βίας έδωσε ένα ρεπό ανήμερα του Πάσχα.

Όλες τις υπόλοιπες μέρες, οι παίκτες της ΑΕΚ θα μείνουν εντός Αθηνών και κυρίως εντός προπονητικού κέντρου για δουλειά. Ακριβώς το αντίθετο ισχύει για τους έχοντες την ευθύνη του μεταγραφικού σχεδιασμού και της υλοποίησης του. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο ήδη από σήμερα (28/4) θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα, για αποστολές εκτός έδρας.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Σερβία, όπου υπάρχει σήμερα αγωνιστική για το πρωτάθλημα. Στο πρόγραμμα του Μιλοβάνοβιτς είναι να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Παρτιζάν με την Μπόρατς Τσάτσακ. Πρώτο μέλημα του "Μίλο", είναι να δει από κοντά έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει ήδη στην ΑΕΚ.

Ο Ντάρκο Ζόριτς, ο οποίος έχει παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στην Μπόρατς, κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Μάλιστα έχει κερδίσει πλέον και μόνιμη θέση στην εθνική ανδρών του Μαυροβουνίου. Και ο Μιλοβάνοβιτς θέλει να τον παρακολουθήσει από κοντά. Άλλωστε πλησιάζει το τέλος της σεζόν και η ΑΕΚ πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της, για το μέλλον του Ζόριτς.

Πάντως επί τη ευκαιρία, ο Μιλοβάνοβιτς θα τσεκάρει και δυο περιπτώσεις παικτών από την Παρτιζάν και μια από την Μπόρατς, για τις οποίες έχει πάρει εξαιρετικές συστάσεις.

Όσο για τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, θα ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Προορισμός του υπεύθυνου τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ, θα είναι η Αργεντινή. Μια αγορά που ο Ντε Μπαρτόλο γνωρίζει καλά, θέλει να κάνει κάποιες επαφές και να παρακολουθήσει και κάποιους παίκτες που ήδη έχει στην λίστα του.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ