ΑΕΚ

Διπλή η αγωνία για τον Μοράις

Διπλή η αγωνία για τον Μοράις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μοράις έχει δυο σοβαρούς λόγους να κάθεται σε "αναμμένα κάρβουνα" και να περιμένει... μαντάτα για τραυματισμούς και πρόγραμμα.

Η αλήθεια είναι πως για τον Ζοζέ Μοράις, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ, αποτελούσε έτσι κι αλλιώς μια εξαιρετικά περίπλοκη αποστολή. Έπρεπε βλέπετε να κάνει πολλά πράγματα και να αλλάξει ακόμα περισσότερο, μέσα σε πολύ στενά χρονικά περιθώριο. Όμως σαν να μην έφταναν όλα αυτά, του έχουν προστεθεί και επιπλέον αγωνίες. Και μάλιστα διπλές.

Από την μια μεριά ο Μοράις είδε το ιατρικό του δελτίο να γεμίζει ξανά από ονόματα βασικών παικτών και μάλιστα από το πουθενά. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τραυματίστηκαν στο οικογενειακό προπονητικό φιλικό του Σαββάτου (12/11). Και μετά τις σημερινές (14/11) εξετάσεις, θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ωστόσο, όπως έχετε ήδη διαβάσει από χθες στο Sport24.gr, υπάρχει έντονη ανησυχία πως πρόκειται για σοβαρούς μυικούς τραυματισμούς. Ειδικά αυτός του Λάζαρου, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα, που λόγω ενοχλήσεων δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Βοσνία. Και εκκρεμεί μια ξεκάθαρη εικόνα και για την ζημιά στο πόδι του διεθνή μεσοεπιθετικού. Όπερ σημαίνει πως ο Μοράις έχει κάθε λόγο να αγωνιά, καθώς περιμένει να μάθει αν θα χάσει και για πόσο διάστημα, τρεις βασικότατους ποδοσφαιριστές του.

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπό κανονικές συνθήκες ο Ζοζέ Μοράις θα ξεκινούσε σήμερα, μετά το χθεσινό (13/11) ρεπό, την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που ήταν προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (20/11). Όμως ακόμα κανείς δεν ξέρει αν θα διεξαχθεί ή όχι το ματς αυτό. Και κυρίως κανείς δεν είναι σε θέση να πει με σιγουριά στον Μοράις, το πρόγραμμα δουλειάς που θα πρέπει να ακολουθήσει.

Για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι έτσι κι αλλιώς μια πρωτόγνωρη κατάσταση όλο αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και όλη αυτή η αβεβαιότητα του κάνει την ήδη δύσκολη δουλειά που έχει στα Σπάτα, ακόμα πιο δύσκολη. Ενώ είναι δεδομένο πως διαφορετικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει σε περίπτωση που υπάρχει ντέρμπι την Κυριακή και διαφορετικό στο ενδεχόμενο να ισχύσει η αναβολή.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προς συναινετικό διαζύγιο ΑΕΚ και Ντίας
Δεν θα τορπιλίσει τη συνάντηση ο Μελισσανίδης
2+1 σαν τον Γιάκομπ
Όλα στα ψώνια δύσκολα
Αγωνία για Χριστοδουλόπουλο και Τσιγκρίνσκι
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ