ΑΕΚ

Διπλή δοκιμή για Πογέτ

Διπλή δοκιμή για Πογέτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκουστάβο Πογέτ πειραματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης ενόψει του ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ήδη από την αρχή της προετοιμασίας για το ντέρμπι της Κυριακής (28/2), στο μυαλό του Γκουστάβο Πογέτ, υπήρχαν δυο διαφορετικές εκδοχές για το αγωνιστικό πλάνο.

Δίλημμα επί της ουσίας έχει ο Ουρουγουανός τεχνικός, καθώς και τα δυο συστήματα που σκέφτεται, έχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με την αγωνιστική συνταγή που ακολουθεί η ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό.

Γι αυτό και ο Πογέτ στη σημερινή (25/2) προπόνηση, έκανε... διπλό πείραμα για να μπορέσει να διαπιστώσει πως θα λειτουργούν στην πράξη τα δυο σχήματα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δοκίμασε και το 4-4-2 με τον Βάργκας και τον Μπαρμπόζα στα δυο άκρα αλλά και με τους τρεις...συνδυασμούς στο δίδυμο της επίθεσης. Δηλαδή και με τον Αραβίδη και τον Τζεμπούρ, αλλά και τον Αραβίδη με τον Πέκχαρτ.

Ενώ ο Πογέτ δοκίμασε και το 4-3-3, με τον Βάργκας να παίζει σε ρόλο δεξιού εσωτερικού χαφ και τον Αραβίδη να βγαίνει στα άκρα.Όπως φαίνεται, ο Ουρουγουανός τεχνικός θα εξαντλήσει και τις δυο τελευταίες προπονήσεις που απομένουν μέχρι και το ντέρμπι, προκειμένου να πάρει την οριστική του απόφαση για το σχήμα του ντέρμπι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ