ΑΕΚ

Διλήμματα Δέλλα για την ενδεκάδα

Διλήμματα Δέλλα για την ενδεκάδα
INTIME SPORTS

Τα συσσωρευμένα παιχνίδια της ΑΕΚ βάζουν σε σκέψεις τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος θέλει να ανακατέψει την "τράπουλα" ενόψει της δύσκολης συνέχειας και όσον αφορά στο ματς με τον Παναιγιάλειο.

Στο μυαλό του Τραϊανού Δέλλα, είναι ο κρίσιμος επαναληπτικός με την Κέρκυρα την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, ωστόσο ο αγώνας με τον Παναιγιάλειο είναι αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο.

Στην σημερινή δοκιμή ο Δέλλας ξεκίνησε στο βασικό σχήμα τον Σαρρή με τον Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας, τον Μπακάκη δεξιά με τον Σοϊλέδη να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο κέντρο χρησιμοποίησε τον Ανάκογλου με τον Γιόχανσον, με τον Μάνταλο να έχει ρόλο επιτελικού μέσου, τους Ντούνη και Αραβίδη στα άκρα και τον Μπρέσεβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Παρόλ'αυτά προς το τέλος αντικατέστησε τον Σοϊλέδη με τον Πεταυράκη, στη θέση των Ντούνη και Αραβίδη έβαλε τον Πλατέλλα και τον Μπαρμπόσα, ενώ αντί του Ανάκογλου που έβαλε τον Ρόβα.

Τα παραπάνω δείχνουν ότι ο Κολοσσός δεν έχει κατασταλάξει 100% για την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει κόντρα στον Παναιγιάλειο, με το ματς της ερχόμενης Πέμπτης κρίνει σε μεγάλο βαθμό για το αυριανό σχήμα της ΑΕΚ.

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ