ΑΕΚ

Δίλημμα Πογέτ για τερματοφύλακα και επιθετικό

Δίλημμα Πογέτ για τερματοφύλακα και επιθετικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μεγάλο είναι το δίλημμα του Γκουστάβο Πογέτ, σχετικά με τη θέση του τερματοφύλακα και του επιθετικού για τον αγώνα κόντρα στην Καλλονή (3/4, 19:00). Ανέστης και Αραβίδης έχουν το προβάδισμα.

Μπορεί οι περισσότερες θέσεις της βασικής 11άδας να έχουν κλειδώσει, ωστόσο ο Ουρουγουανός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ, έχει ερωτηματικά σχετικά με την θέση του τερματοφύλακα και του επιθετικού.

Ο Μπαρόχα απουσίαζε σε αρκετές προπονήσεις λόγω της παρουσίας του στην Εθνική Βενεζουέλας, όπου δεν πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, ενώ οι Αραβίδης, Πέκχαρτ και Τζεμπούρ μάχονται για μια θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι ο Ανέστης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης, ενώ ο Αραβίδης θα πάρει τη θέση του επιθετικού. Βέβαια, τίποτα από αυτά τα δύο δεν είναι απόλυτα σίγουρο, καθώς πιθανότητες να αγωνιστούν έχουν οι Μπαρόχα και Πέκχαρτ.

Σχετικά με την περίπτωση του Τζεμπούρ, είναι απίθανο να πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα κόντρα στην Καλλονή, ενώ στα φτερά της επίθεσης επιστρέφουν μετά τις τιμωρίες τους οι Βάργκας και Μπαρμπόσα.

Σε ό,τι αφορά την υπόλοιπη εντεκάδα, τις θέσεις τους θα πάρουν οι Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Άρθο, Γκάλο, Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλος.

Πηγή: aek1924.gr

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ